top of page
Keresés

Új erőnléti edző érkezett Egyesületünkhöz2017. júliusától a labdarúgó szakosztály új erőnléti edzővel kezdte meg a felkészülést. A 39 éves Havrán József elismert szakember, 16 éven át volt profi futballista. Jobblábas csatárként játszott NBI., NBII. és NBIII-ban is.

A gólkirályi címet először ifistaként szerezte meg, akkor a VÁC játékosa volt, de később gólkirály lett az NBII-ben, az NBIII-ban és a megyei bajnokságban is. Sokszor volt sérült labdarúgóként, 6 térdműtéte volt a pályafutása alatt, többször kellett szembenéznie ennek minden következményével. Az élet kínálta lehetőség szerelmese lett, munkájának minden pillanatát élvezi. A családja után a legfontosabb számára a választott szakmája. Funkcionális edzőként kimondottan a kondícióra, a prevencióra (megelőzés), a rehabilitációra és az erőnlétre fókuszál.

Fontosnak tartja, hogy mint sportág specifikus edzést, beépítse a labdarúgásba a funkcionális edzéseket, amelyek alatt nem izoláltan edzenek a játékosok, hanem kinetikus láncokban, apró mozdulatok által erősítenek, eszközökkel vagy eszköz nélkül akár.

Véleménye szerint már utánpótlás kortól nagyon fontos a mobilizáció, a stabilizáció, az erő- és állóképesség, a törzsizomzat és gyorsaság fejlesztés.

Nagy tapasztalata van a TRX edzések terén, ahol saját izomerővel és saját testsúllyal történnek az edzések. Új konditermünkben minden felszerelés a rendelkezésére áll, ahol a téli felkészülési időszakban is zavartalanul megtarthatja majd edzéseit.

Havrán József nemcsak a felnőtt csapat mellett dolgozik majd, hanem az utánpótlás játékosainkkal is, részt vesz a rehabilitációban is, ezzel segítve a vezetőedzők és a fizioterapeuta munkáját.

Sok sikert kívánunk Neki a közös munkához az elkövetkező időszakban!​


bottom of page