top of page
Keresés

MAC-TVE együttműködés keretében futó edzés lehetőség TVE tagok és támogatók részére!


2017. július-szeptember közötti időszakban a MARGITSZIGETI ATLÉTIKAI CLUB az edzéseit a III. kerületi Torna és Vívó Egylet létesítményének felújított atlétikai pályáján tartja, amely együttműködés keretében a III. kerületi TVE-ben sportoló gyermekek szülei, valamint a III. kerületi TVE támogatóinak dolgozói az edzéseket térítésmentesen igénybe vehetik.

A MARGITSZIGETI ATLÉTIKAI CLUB felismerte a tömeg- és szabadidősport jelentőségét, és szeretettel várja azokat, akik heti néhány alkalommal szívesen csatlakoznának egy hozzájuk hasonló szemléletű közösséghez. Az egyesület atlétái számára a “közös nevező” a sport, az egészséges életmód és az összetartás. Mindemellett az egyesület edzői komoly szakmai felkészültséggel rendelkeznek az amatőr futással kapcsolatban, amit a legnagyobb lelkesedéssel adnak át az edzésre látogatóknak. Tapasztalataik szerint az amatőr futókkal való foglalkozás az edzői munka egy sajátos „válfaja”. Az edző szaktudása mellett a megfelelő empatikus odafordulás készségét is igényli, hogy a futni vágyó személyre szabott és könnyen értelmezhető tanácsokat kapjon a sérülések és a túledzettség elkerülésével, kezelésével, valamint az edzések megtervezésével kapcsolatban.

Kérjük az edzéseken való részvételüket az info@margitszigetiac.hu e-mail címen előzetesen jelezzék név, anyja neve és személyazonosságot igazoló dokumentum számának megküldésével.


A MAC futóközösségében pedig mindig jó hangulat uralkodik. Ez a csoport sajátossága. Nem egy személy teremti meg, hanem mi, magunknak. Miért? Azért, mert érző lelkű emberek vagyunk, akik szeretik egymást, és vágyunk arra az örömre, amelyet a futás által érhetünk el, és oszthatunk meg egymással.”

Az egyesületi tagság a következő szolgáltatásokat tartalmazza:

  • Edzők irányítása mellett heti két megtartott edzés (kedd, csütörtök 18:30-20:00)

  • Versenyekre való felkészítés, személyes tanácsadás, konzultáció

  • Évente egy külföldi verseny szervezése a tagok részére (2015 Trieszt, 2016 Salzburg, 2017 Rijeka)

  • Edzőtáborok szervezése a tagok részére (2015 Bakonybél, 2016 Mátraháza, 2017 Tata)

  • Közösségi programok szervezés (Szentivánéji Száguldás, Hello&Win)

  • Szakmai előadások, prezentációk (sportdietetikus, folyadékpótlás, energia bevitel)


Edzők: Vajda Zsuzsi Kis-Soós Zsanett Soós Márton
bottom of page