top of page
Keresés

Változatos programokkal folytatódott a TVE nyári táborTeljes létszámmal indult hétfőn a TVE nyári labdarúgó tábora. Az időjárás is kedvezett a táborozó gyerekeknek. Jó hangulatú programokon vehettek részt a srácok. Az edzések és az étkezések között volt idő sárkányhajózásra is, pénteken megtekinthették az FC Midtjylland délelőtti edzését, valamint találkozhattak a Vasasban futballozó, a magyar válogatottban is helyet kapó Kleisz Márkkal, aki a tavalyi szezonban az NBI. legfiatalabb játékosa volt. Örömmel fogadtuk jelentkezésüket és várjuk mindazokat, aki szeretnének részt venni a többi turnusban.

Még mindig van kiadó hely! Van jobb ötletünk a PS-nél!

Megújult sportlétesítményünkben változatos sportolási lehetőségekkel és kiegészítő programokkal várjuk a kalandkedvelő gyerekeket hét héten át, ahol négy sportág edzői és szakemberei mindent megtesznek annak érdekében, hogy legyen mit mesélni szeptemberben, az iskolában. Kifejezett célunk a Szülők és Nagyszülők pihenésében és tehermentesítésében való részvétel.

Legyen a III. kerületi TVE nyári tábora a kicsik Sziget fesztiválja!

Jelentkezés és információ:

Mayer Bence

III. kerületi Torna és Vívó Egylet utánpótlás koordinátor

mayer.bence@tve1887.hu

+36 30 977 0320

Jelentkezés folyamatosan!

Teljes ár: 28.000,- forint/fő/hét

Kedvezményes ár: 25.000,- forint/fő/hét

(testvér kedvezmény egy turnusban a testvérek részére, második és további befizetett hét esetén, illetve a III. kerületi Torna és Vívó Egylet tagjainak)

A tábor nyitvatartási ideje: hétfő-péntek 7:30-17:00

A tábor díja az alábbiakat tartalmazza:

  • Napi 2 sport szakági edzés, az Egyesület szakembereinek irányítása mellett

  • Napi 3 közös étkezés (reggeli, ebéd, uzsonna) az Egyesület sport éttermében

  • Közös szabadidős programok az Egyesület által biztosított táborvezetők kíséretével és felügyeletével (kalandpark, sárkányhajózás, vetélkedő és társasjátékok, strandolás, stb…)

Részletesebb információ itt!bottom of page