Keresés

Felkészülési mérkőzés a VASAS ellenNagy érdeklődéssel fogadták szurkolóink a Vasas SC csapatát. Tóth András vezetőedző irányításával 1-2-es vereséggel zárult ugyan a mérkőzés, de nem lehetett rossz a szájíze senkinek, hiszen végig egyenrangú partnerként játszottak játékosaink. Szkunc szerezte meg a mérkőzés első gólját, ezzel megszereztük a vezetést, bár az eredményt nem sikerült sokáig megtartani, hiszen Murka egyenlített hamar, aztán Gaál talált a hálónkba.

III. Kerületi TVE – Vasas FC 1-2 (1-2) III. Kerület: Palásthy – Móczó, Nyárasdi, Vukmir, Madarász – Domokos, Szilágyi, Kaszai – Kenesei, Szűcs, Szkunc

Csere: Pálfalvi, Hamar, Papp, Grúz, Gálfi, Hazai, Kiss

Vezetőedző: Tóth András

Vasas: Kamenár (Póser, a szünetben) – Simunek (Vaskó, 14.), Benes (Czingráber, 29.), Risztevszki (Szivacski, a szünetben) – Murka (Kürti, a szünetben), Burmesister (Ferenczi, 80.), Vida, Hangya – Ádám M. (Kleisz, a szünetben), Gaál (Pavlov, a szünetben), Kulcsár (Remili, a szünetben)

Vezetőedző: Michael Oenning

Gólszerzők: Szkunc (13.), illetve Murka (16.), Gaál (21.)

További képek itt: Kép galéria


gepeszcentral_feher_kek.jpg

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp

1/1
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp