Keresés

Átadásra került az első szurkolói bérletTóth András NBIII-as csapatunk vezetőedzője, egyben labdarúgó szakosztályunk szakmai igazgatója, ma délután átadta az első bérlet regisztrációt beküldő törzsszurkolónknak, Ihos Lajosnak az idei év 2017-2018-as szezonbérletét.

Egyben felhívjuk a tisztelt szülők és szurkolóink figyelmét, hogy időben adják le regisztrációjukat, hogy a névre szóló egyedi bérleteket időben le lehessen gyártatni!

Kedvezményes bérlet árak:

2017/18 szezonra felnőtt bérlet: 10.800,-HUF (10% kedvezmény);

2017/18 szezonra diák/nyugdíjas bérlet: 5.400,-HUF (10% kedvezmény);

2017/18 szezonra III. kerületi Torna és Vívó Egylet tag szülőknek bérlet: 4.800,-HUF (60% kedvezmény);

amely előzetes regisztráció (honlapon: https://www.tve1887.hu/jegy-ertekesites), a bérlet díjának átutalását és gyártását követően átvehető lesz az Egyesület székházának recepcióján minden nap 8-20 óra között.

A III. kerületi Torna és Vívó Egylet 2017/2018-as NBIII-as labdarúgó bajnokság szezonjára vonatkozó hazai mérkőzéseire tiszteletjegyet kizárólag az Egyesület által meghívott vendégek, igény esetén az Egyesület támogatói, a Felnőtt csapat tagjai (2 jegy/játékos), illetve az UP csapatok játékosai kapnak. Így a III. kerületi Torna és Vívó Egylet igazolt sportolói továbbra is a korosztályos edzőktől igényelhetnek tiszteletjegyet saját részükre minden hazai mérkőzés előtt, legkésőbb csütörtökig. Részükre a belépés díjtalan.

A 2017/18-as NBIII-as labdarúgó bajnokság Magyar Labdarúgó Szövetség általi sorsolását követően a honlapunkon tájékoztatjuk Önöket a szezon mérkőzéseiről.

Reméljük, hogy a 2016/2017-es NBIII-as tavaszi szezonban tapasztalt érdeklődést, kiváló hangulatot felülmúlva, a 2017/2018-as szezonban szurkolóink és vendégeink jelenlétükkel és támogatásukkal segítik a csapatunkat, hogy sikeres szezont tudjanak zárni.


gepeszcentral_feher_kek.jpg

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp

1/1
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp