Keresés

Edzői értékelés III. KERÜLETI TVE - DUNAHARASZTI MTK  2 – 2NBIII. Nyugati csoport 1. forduló 2017.08.12.

III. KERÜLETI TVE - DUNAHARASZTI MTK 2 – 2 (0-2)

Tóth András véleménye a mérkőzésről:

"A csapat jól játszott, helyzeteket dolgozott ki, mégis meg kellett elégednünk az egy ponttal. Amennyiben ezen az úton tudunk maradni és ezt a fajta megalkuvás nélküli játékot tudjuk produkálni, valamint leredukálni az egyéni hibákat, akkor szép ősz elé nézhetünk. Nagy fegyvertény, hogy fel tudtunk állni 0-2–ről, bár végig benne volt a meccsben akár a győzelem is."Gondolatok a mérkőzés előtt

Bár még javában tombol a nyár, de a hétvégén újra útjának indul a labda, és elkezdődik a bajnokság az NB III-ban is. A sorsolás úgy hozta, hogy a csapatunk hazai pályán mutatkozhat be, az ellenfél pedig a Dunaharaszti lesz. A vendégeink az előző szezonban a közép csoportban szerepeltek, és ott végül a 11. helyet szerezték meg. A Dunaharaszti kerete is változáson esett át a nyáron. Nálunk nagyobb volt a játékosmozgás, az igazolásokból pedig az látszik, hogy Tóth András vezetőedző elsősorban a védelmen igyekezett erősíteni, hiszen három védőt is igazoltunk a nyáron, valamint Palásthy érkezésével a kapusposzton is lesz változás, míg Hamar személyében csupán egyetlen új játékost kell beépíteni a tavaly jól muzsikáló támadósorba. Kíváncsian várhatjuk tehát, hogy milyen játékot hoz a 2017/18-as szezon első mérkőzése, reméljük hogy sok szurkoló lesz kíváncsi a szombaton 17:30-kor kezdődő mérkőzésre.


gepeszcentral_feher_kek.jpg

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp

1/1
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp