Keresés

Edzői értékelés CSORNAI SE - III. KERÜLETI TVE  0 – 1NB III. Nyugati csoport 2. forduló 2017.08.19.

CSORNAI SE - III. KERÜLETI TVE 0 – 1 (0-0)

Tóth András véleménye a mérkőzésről: "A mérkőzés elejétől kezdve magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést és végig a kezünkben is tartottuk. A csapat jól és magabiztosan játszott, ami helyzetekben is megmutatkozott. Bár az eredmény „csak” 0-1 lett, mégis azt mondanám, hogy sima győzelem született, de ami a számomra a legfontosabb a három pont megszerzése mellett, hogy végre tudtunk dominálni az egész mérkőzés folyamán. Sok jó teljesítmény volt, de közülük is kiemelném a Kaszai, Kiss, Grúz, Hamar négyest, akik a mérkőzés elejétől a végéig magas szinten teljesítettek. Bízom a játékosaimban és a jó folytatásban."Gondolatok a mérkőzés előtt

A második fordulóban a Csorna vendégei leszünk, akik nem indították jól a bajnokságot, mert az első fordulóban 4:0-ás vereséget szenvedtek Ajkán. Ez a súlyos vereség annak a fényében meglepő, hogy Csornán sem volt nagy játékosmozgás, mindössze 3 játékostól köszöntek el, és 4 új ember érkezett a tavalyi bajnokságban az 5. helyen végző klubhoz, tehát papíron nem igazán gyengültek a vendéglátóink. Kíváncsian várhatjuk tehát az újabb összecsapást, mert minden mérkőzéssel jobban körvonalazódnak majd a bajnokság elején még nehezen behatárolható erőviszonyok. Ennek megfelelően még azt sem tudhatjuk, hogy mennyit ér az első fordulóban elért döntetlenünk, de reménykedésre adhat okot, hogy a csapatunk fel tudott állni 0:2-es hátrányból a Dunaharaszti ellen. Reméljük, hogy a szombaton 17:30-kor kezdődő találkozón nem lesz szükségünk hasonló bravúrra, és meg tudjuk szerezni az idei első győzelmünket.


1/1

1/1

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp