Keresés

NB III. Nyugati csoport 3. forduló beharangozó



A második hazai mérkőzésünkön a Pápa csapata látogat a Hévízi útra. A vendégeink nem kezdték jól a bajnokságot, az első fordulóban a Pénzügyőr vendégeként szenvedtek 1:0-ás vereséget, majd az Ajka vitte el mindhárom bajnoki pontot egy 2:1-es győzelemmel Pápáról. A Pápa a tavalyi Veszprém megyei bajnokságot 142:10-es gólaránnyal megnyerő csapatát elsősorban az előző bajnokságban a 4. és 5. helyen végző Ajka és Csorna együtteseiből próbálta meg megerősíteni, 6 játékos érkezett az említett két csapatból, rajtuk kívül még Szegedről igazoltak egy labdarúgót. 6 játékos távozott ugyanakkor Pápáról, közülük a legnagyobb veszteség minden bizonnyal a Veszprém megyei gólkirályi címet toronymagasan, 49 góllal megszerző Vencel Zoltán távozása lehet. A mi csapatunk az előző fordulóban megszerezte az idei első győzelmét, így fontos lélektani teher került le a játékosaink válláról, de hogy ez, és a hazai pálya előnye mennyire könnyíti majd meg a dolgunkat, az kiderül a szombaton 17:30-kor kezdődő mérkőzésen.

Jegyek elővételben már kaphatók a székház recepcióján minden nap reggel 8 órától este 20 óráig. Szombaton pedig 17:30-ig a mérkőzés kezdetéig. Utánpótlás játékosaink saját részükre igényelhetnek ingyenes belépőket a megszokott módon, szüleik részére kedvezményes szezonbérlet rendelhető a honlapon keresztül történő regisztrációval.


gepeszcentral_feher_kek.jpg

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp

1/1
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp