Keresés

Edzői értékelés III. KERÜLETI TVE - PÁPAI PERUTZ FC  3 – 2NB III. Nyugati csoport 3. forduló 2017.08.26.

​III. KERÜLETI TVE - PÁPAI PERUTZ FC 3 – 2 (2-0)

Hivatalos nézőszám: 265

Tóth András véleménye a mérkőzésről:

"Az első húsz perc játéka alapján egészen a kiállításig azt mondanám, hogy jól és eredményesen futballoztunk az ellenfelünknek nem sok lehetősége adódott. A kiállítás kicsit megzavart minket, a középpályán nem voltunk hatékonyak a labdaszerzésben, ami problémát okozott a védekezésünkben. A félidőben rendeztük a sorainkat, és a második játékrészben a játékosaim mindent megtettek azért, hogy ne csússzon ki a kezünkből a győzelem. Óriási dicséret illeti a játékosokat, mert hatvan percen keresztül emberhátrányban, ilyen időjárási körülmények között játszani, nem egyszerű feladat."Gondolatok a mérkőzés előtt

A második hazai mérkőzésünkön a Pápa csapata látogat a Hévízi útra. A vendégeink nem kezdték jól a bajnokságot, az első fordulóban a Pénzügyőr vendégeként szenvedtek 1:0-ás vereséget, majd az Ajka vitte el mindhárom bajnoki pontot egy 2:1-es győzelemmel Pápáról. A Pápa a tavalyi Veszprém megyei bajnokságot 142:10-es gólaránnyal megnyerő csapatát elsősorban az előző bajnokságban a 4. és 5. helyen végző Ajka és Csorna együtteseiből próbálta meg megerősíteni, 6 játékos érkezett az említett két csapatból, rajtuk kívül még Szegedről igazoltak egy labdarúgót. 6 játékos távozott ugyanakkor Pápáról, közülük a legnagyobb veszteség minden bizonnyal a Veszprém megyei gólkirályi címet toronymagasan, 49 góllal megszerző Vencel Zoltán távozása lehet. A mi csapatunk az előző fordulóban megszerezte az idei első győzelmét, így fontos lélektani teher került le a játékosaink válláról, de hogy ez, és a hazai pálya előnye mennyire könnyíti majd meg a dolgunkat, az kiderül a szombaton 17:30-kor kezdődő mérkőzésen.


gepeszcentral_feher_kek.jpg

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp

1/1
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp