top of page
Keresés

Folytatódik a női Bajnokok LigájaMa délután 17:00 órától folytatódik és egyben befejeződik a női BL kvalifikációs csoportköre. Kedden a Kalap utcában a Kazygurt 2-1-es győzelmet aratott a Sporting felett, mindeközben az Új Hidegkuti Stadionban az MTK Hungária csapata is nyert 2-0-ra a koszovói Hajvalia csapatával szemben. Pénteken a TVE Sporttelepén a Kazygurt 1-0-ra nyert a koszovói Hajvalia ellen, míg az Új Hidegkuti Stadionban a Sporting CP az MTK Hungária csapatát verte 2-0-ra.

Jelenlegi állása a 8-as csoportban: 1. WFC BIIK-Kazygurt 6 pont

2. Sporting Clube de Portugal 3 pont

3. MTK Hungária FC 3 pont

4. WFC Hajvalia 0 pont

Minden csoport győztese és a legjobb második jut tovább a 32 közé, a kiemelt 21 csapat mellé.

Bajnokok Ligája 2017.08.28. hétfő

17:00

MÉRKŐZÉS

WFC Hajvalia – Sporting CP

További BL programok a TVE Sporttelepén:

2017.08.29. kedd 10:30 edzés

Sporting CP (élőfüves edzőpálya)

A mérkőzésekre a belépés ingyenes, de jegy köteles. Előzetes regisztrációra nincs szükség. A mérkőzéseken a bajnoki mérkőzéseknél megszokott pályarendszabályok érvényesek, jegyeket a székház recepcióján kaphatnak a nézők. Alkoholt a mérkőzések alatt nem lehet árusítani.

Ezúton tisztelettel kérünk minden érintettet, továbbá felhívjuk a figyelmüket, hogy a mérkőzésnapokon 15:30 és 20:00 között a létesítmény, uszodát nem érintő területére kizárólag a mérkőzésekre szóló jegyekkel, vagy UEFA pass-szal lehetséges a belépés. A rendezvények napjain a labdarúgó és az atlétika edzések időpontjai ideiglenesen megváltoznak.

Várunk minden érdeklődőt szeretettel az edzésekre és a mérkőzésekre egyaránt, valamint kérjük megértésüket és közreműködésüket a rendezvények sikeres lebonyolítása érdekében.bottom of page