Keresés

NB III. Nyugati csoport 5. forduló beharangozóA következő fordulóban a Puskás Akadémia II. lesz a vendégünk. A felcsútiak a 7. helyen állnak, a mérlegük 2 győzelem, 1 döntetlen és 1 vereség. A Puskás Akadémia a két győzelmét a Videoton II. és a Pénzügyőr ellen aratta, mindkettőt vendégként, tehát Felcsútról kimozdulva eddig több veszélyt jelentettek az ellenfelekre, mint odahaza. Az Ajkával játszottak döntetlent, a Gyirmóttól pedig kikaptak. Nálunk Szűcs László és Madarász Ádám egyaránt egy mérkőzésre szóló eltiltást kapott az érdi kiállításuk után, míg Tóth András 5 mérkőzésen át lesz kénytelen a lelátóról figyelni a csapat játékát. Érdekes mérkőzésre van tehát kilátás, a vasárnap 16:30-kor kezdődő mérkőzésen kiderül, hogy sikerült-e erre a hétre átmenteni az Érden a második félidőben látott játékot és lelkesedést, és hogy a két csapat közül melyik lesz az, amelyik lépést tud tartani az éllovasokkal.

Jegyek elővételben már kaphatók a székház recepcióján minden nap reggel 8 órától este 20 óráig. Szombaton pedig 16:30-ig a mérkőzés kezdetéig. Utánpótlás játékosaink saját részükre igényelhetnek ingyenes belépőket a megszokott módon, szüleik részére kedvezményes szezonbérlet rendelhető a honlapon keresztül történő regisztrációval.


gepeszcentral_feher_kek.jpg

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp

1/1
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp