Keresés

Utánpótlás eredmények és értékelők U14TVE – Budaörs U14

2017.09.02. 11:00

0 : 3 (0:1)

Összeállítás:

Fábián – Bognár – Császár – Nagy D – Hudák – Orosházi – Nagy K – Zimmermann – Hold – Galgóczi – Sömjén

Cserék: Badacsonyi – Kristál – Meihardt – Jeney – Goodwill

U14-es csapatunk első hivatalos bajnoki mérkőzését játszotta. A csapatot óriási megtiszteltetés érte, hiszen ezt egyesületünk center pályáján tehette meg. Ezúton szeretném megköszönni ezt a lehetőséget az egész csapat nevében.

A mérkőzés elejét nagyon álmosan kezdtük, ellenfelünk hamar tudott helyzeteket kialakítani a kapunk előtt és gyorsan vezetést is szereztek. A kezdeti megilletődés és az ellenfél gólja után a fiúk felpörögtek és teljesen más ritmusban kezdtek játszani. Sikerült a saját elképzelésünk szerint alakítani a játékot és több helyzetet is kialakítottunk az ellenfél kapuja előtt, de a befejezések pontatlanok voltak, és a szerencse sem állt mellénk, ennek ellenére a csapat tudatosan és jól futballozott. A második játékrész elején sajnos Császár kényszerű cseréjét nem reagálta le a csapat, így az ellenfél ismét betalált. Ez a találat nagyon megfogta a csapatot és a továbbiakban már nem sikerült megújulni.

A mérkőzés eleji ijedtséget leszámítva elégedett voltam az első játékrésszel, a fiúk bátran és tudatosan játszottak, bár sokszor túlságosan is erőltetni akarták a támadásokat. Sajnos a változtatás a második félidőben nem sikerült jól, sokan nem találták a helyüket a pályán. A fizikai fáradság mellett a koncentráció is lanyhult ennek köszönhetően az ellenfél teljesen megérdemelten felénk kerekedett.

A csapattal közösen beszéltük át a hibákat és a pozitívumokat egyaránt, reméljük a következő mérkőzésre sikerül kijavítani a hibákat és jobb eredménnyel zárunk.