top of page
Keresés

Utánpótlás eredmények és értékelők U15U15 III. Kerületi TVE - Budaörs

2017.09.02. 9:00 bajnoki mérkőzés

Végeredmény:

III. Kerületi TVE – Budaörs

3-5 (1-4)

Gólszerzők: Pócsa 2, Kasztner

Keret: Mártonfi Csaba, Lengyel Balázs, Juhász Levente, Rétei Dávid, Nagy Krisztián, Pikó Gergely, Bak Rokkó, Pálinkás Ádám, Fulmer Vince, Kincses Márk, Kasztner Tamás, Szogolovszkij Sámuel, Kanyó Krisztián, Babik Bálint, Horváth Péter, Baksa Nándor, Végh Viktor, Pócsa Csaba

U15-ös csapatunk egy jól sikerült felkészülési időszak után szeptember első szombatjának reggelén a jó erőkből álló Budaörs korosztályos együttesét fogadta. A mérkőzést ellenfelünk kezdte jobban, hibáinkat kihasználva rövid idő elteltével több gólos előnyre tettek szert. A kapott gólok után csapatunk egyre inkább át tudta venni a mérkőzés irányítását, sőt, a végjátékot kifejezetten nekünk sikerült uralni. Sajnos, a jól felépített játék és a jó megoldások mellett megvoltak azok a hibáink, amelyet egy ilyen szintű ellenfél könyörtelenül kihasznál, így bár meccsben tudtunk maradni, a mérkőzés végén a vendégcsapat örülhetett az egyébként jogos győzelemnek.

A játékosokat mindenképpen dicséret illeti, hiszen nehéz helyzetben is igyekeztek megvalósítani a gyakoroltakat, és megfelelő mentális erőről tettek tanúbizonyságot. Ugyanakkor le kellett vonnunk a tanulságokat és dolgoznunk kell a hibáink kijavításán. Ezeket a gyakorlatba ültetni a következő hétvégén lesz alkalmunk, hiszen a Tabáni Spartacus otthonába látogatunk, ahol egy újabb jó ellenfél vár csapatunkra.


bottom of page