Keresés

MTK-RUK Bajnokság 1. forduló U10-U11


Ebben a szezonban az U10-es és U11-es csapatunk is, a Bozsik Tornák mellett, bajnokságban is szerepel. Mindkét korosztályban kettő csapatot kell felvonultatnunk. Az első fordulóra 2017.09.03-án, vasárnap került sor. Sajnos az U11-es korosztály mérkőzései elmaradtak, mert az aktuális ellenfelünk lemondta a mérkőzést, így az U11-es csapataink mérkőzés nélkül maradtak a hétvégén.


Az U10-es korosztályban viszont lejátszottuk a mérkőzéseinket. Hazai pályán fogadtuk a Vác korosztályos csapatait. Az U10-es A csapatunk egy végig szoros, küzdelmes, sok gólt hozó mérkőzésen maradt alul 9-6 arányban. A mérkőzés elején kapkodva, idegesen játszottunk, de ahogyan telt az idő egyre magabiztosabbá és bátrabbá vált a játékunk. Voltak bíztató teljesítmények, illetve jó megoldásaink egyénileg és csapatszinten is. Szép gólokat sikerült szereznünk. Ezek mellé azonban számtalan hiba is párosult, melyek kijavítása lesz az egyik célunk a félév során. A szezon elején járunk még, így türelmesen, lépésről lépésre igyekszünk haladni, fejlődni.

Az U10-es B csapatunk mérkőzése már nem volt ilyen pozitív. Sajnos egy nagyarányú vereséggel zárult a mérkőzés, ugyanis 20-4 arányban, mondhatni simán nyert a Vác. Csapatunkból volt 1-2 játékos, aki elfogadható teljesítményt nyújtott, sajnos a csapat nagy részének még fejlődni kell, hogy sikerélménnyel tudjanak zárni egy ilyen mérkőzést. Pozitívum volt, hogy az eredmény ellenére a játékosok lelkesedése nem esett vissza.

Mindkét csapatról, minden játékosról elmondható, hogy a hozzáállásukkal, az akarattal nem volt probléma. Ezért jár nekik a dicséret. Bízom benne, hogy a következő fordulóban sikeresebbek leszünk.