Keresés

Utánpótlás eredmények és értékelők U14Budai FC – III.KER.TVE

Helyszín: Sport 11

3 - 2

2017.09.10. 9:00

Összeállítás:

Badacsonyi- Pikó- Nagy D.- Nagy K.- Hudák- Orosházi- Zsigmond- Hold- Bognár- Zimmermann- Galgóczi

Cserék: Fábián- Seregy- Meinhardt- Sömjén

U14-es csapatunk második bajnoki mérkőzésén a Budai FC otthonába látogatott. A mérkőzés tökéletesen indult, az előző héthez képest sokkal koncentráltabban sikerült kezdeni. Mind a két oldalon adódtak lehetőségek, de korán sikerült vezetést szereznünk, ami elbizonytalanította ellenfelünket. Jó labdakihozatallal és játék építéssel sikerült több helyzetet is kialakítani a fiúknak így a 13. percben már két gólos előnyünk volt. Sajnos Zsigmond Zalán sérülése miatt változtatni kellett, amit nem reagált le jól a csapat. Az ellenfél többször is eljutott a kapunk elé és sikerült még a félidő előtt kiegyenlíteniük.

A második játékrész elején nem találta a csapat a fonalat. Sokan bátortalanul futballoztak, sok apró hibát vétettünk aminek köszönhetően az ellenfél átvette a vezetést. A mérkőzés végére ismét sikerült egy kicsit ritmust váltani, helyzetek is adódtak, de nem sikerült élni vele így sajnos egy gólos vereséget szenvedtünk.

Bőven maradt hiányérzet bennem a játékot és az eredményt tekintve egyaránt, de ismét sikerült sok tapasztalatot szerezni csapatunknak. Rengeteg fejlődést és jó megoldást láttam, de vannak sajnos visszatérő hibák, amiket ki kell javítanunk.