top of page
Keresés

Utánpótlás eredmények és értékelők U14Budai FC – III.KER.TVE

Helyszín: Sport 11

3 - 2

2017.09.10. 9:00

Összeállítás:

Badacsonyi- Pikó- Nagy D.- Nagy K.- Hudák- Orosházi- Zsigmond- Hold- Bognár- Zimmermann- Galgóczi

Cserék: Fábián- Seregy- Meinhardt- Sömjén

U14-es csapatunk második bajnoki mérkőzésén a Budai FC otthonába látogatott. A mérkőzés tökéletesen indult, az előző héthez képest sokkal koncentráltabban sikerült kezdeni. Mind a két oldalon adódtak lehetőségek, de korán sikerült vezetést szereznünk, ami elbizonytalanította ellenfelünket. Jó labdakihozatallal és játék építéssel sikerült több helyzetet is kialakítani a fiúknak így a 13. percben már két gólos előnyünk volt. Sajnos Zsigmond Zalán sérülése miatt változtatni kellett, amit nem reagált le jól a csapat. Az ellenfél többször is eljutott a kapunk elé és sikerült még a félidő előtt kiegyenlíteniük.

A második játékrész elején nem találta a csapat a fonalat. Sokan bátortalanul futballoztak, sok apró hibát vétettünk aminek köszönhetően az ellenfél átvette a vezetést. A mérkőzés végére ismét sikerült egy kicsit ritmust váltani, helyzetek is adódtak, de nem sikerült élni vele így sajnos egy gólos vereséget szenvedtünk.

Bőven maradt hiányérzet bennem a játékot és az eredményt tekintve egyaránt, de ismét sikerült sok tapasztalatot szerezni csapatunknak. Rengeteg fejlődést és jó megoldást láttam, de vannak sajnos visszatérő hibák, amiket ki kell javítanunk.


bottom of page