top of page
Keresés

Magyar Kupa 6. fordulóMagyar Kupa 6. forduló

2017.09.20 - 15:00

Budapest, III. ker. TVE Sporttelep

MLSZ

Magyar Kupa

Játékvezető:

FARKAS TIBOR

Asszisztensek:

CSÁKY TIBOR GORDOS ÁRPÁD MIHÁLY

III. KER. TVE (NBIII.) - SOROKSÁR SC (NBII.)

Szerdán kerül megrendezésre a Magyar Kupa 6. fordulója. Csapatunk a sorsoláson a Soroksár SC csapatát kapta ellenfélnek. A Soroksár csapata jelenleg a Merkantil Bank Liga NB II. tabellájának 11. helyét foglalja el. A mezőny már a főtábla első fordulójában teljes (a sorozat selejtezőjében korábban öt fordulót rendeztek), a tizenkét NB I-es és a húsz NB II-es csapat mindegyik pályára lép.

A 6. fordulóban (a főtábla első körében) az első- és másodosztály együttesei kiemeltek a sorsoláson, így nem kerülhetnek össze. A 7. és a 8. fordulóban már csak az NB I-es klubok kiemeltek, a 9. körtől (nyolcaddöntőtől) kezdve viszont már nincs kiemelés. A 6., 7. és 8. fordulóban a továbbjutás egy mérkőzésen dől el, a nyolcaddöntőtől kezdve viszont már oda-visszavágós rendszerben zajlanak a párharcok. Minden esetben az alacsonyabb vonalbeli csapatok a pályaválasztók, ha azonos osztálybeliek kerülnek össze, akkor az előbb kihúzott együttes. A kupadöntő helyszíne a Groupama Aréna lesz.

Jegyek elővételben már kaphatók a TVE székház recepcióján. A mérkőzés kezdetéig minden nap 8-20 óra között várják az érdeklődőket. Erre a mérkőzésre be lehet jönni az érvényes szezonbérlettel rendelkezőknek.bottom of page