top of page
Keresés

Folytatódnak a Coerver edzésekFolytatódnak a COERVER ® PERFORMANCE ACADEMY edzései a TVE sporttelepén. Vidáman, jó hangulatban kezdődött el a Performance Academy programja. Összefüggő, egész éves programuk első állomásán, pénteken megtartották az első edzést, szombaton pedig kizárólag a III. Kerületi TVE játékosainak kezdődött el a program.

Májustól már volt lehetőség a Coerver készségfejlesztő edzés megismerésére a III. kerületi TVE labdarúgóinak. A holland Wiel Coerver által kifejlesztette edzésmódszer alapja, hogy a labdarúgók technikai tudását nem csak a veleszületett tehetség határozza meg, hanem az fiatal korban tanítható, így az alaptudást tekintve sokakból lehet hasonlóan jó labdarúgó, mint annak idején Johan Cruyff vagy Pelé volt vagy épp napjainkban Ronaldo és Messi. A Coerver-módszer az elmúlt évtizedekben a holland futballiskola alapjaként szolgál, de immár több nyugati országban is sikeresen használják az utánpótlás-képzésben.

A Coerver Coaching egy olyan labdarúgó készségfejlesztő és képzési módszer, amely az összes korosztálynál alkalmazható, de különösen az 5-16 év közötti játékosok képzésénél javasolt dinamikusan fejlődő, átfogó és játékorientált képzési program, amely az egyéni készségek és képességek fejlesztésére, valamint a kis csoportos játékokra fókuszál.

További képek innen letölthetők!


bottom of page