Keresés

Nemzet Fiatal Tehetségeiért ÖsztöndíjÖrömmel értesültünk róla, hogy három sportolónk megnyerte az Emberi Erőforrások Minisztériuma által kiírt, "Nemzet Fiatal Tehetségeiért Ösztöndíj" sport pályázatát.

A Nemzeti Tehetség Program céljai között szerepel a tehetségsegítő hagyományok őrzése és gazdagítása olyan támogatási rendszer működtetésével, amely megfelelő szakmai követelmények teljesülése esetén biztosítja a már eredményesen működő tehetségsegítő programok folytatását és lehetőséget ad új kezdeményezések támogatására is. A 2017-2018. évi cselekvési program alapján: Segíteni kell a tehetséges hazai és határon túli magyar fiatalokat egyéni igényeiknek megfelelően egyedi fejlesztéssel, ösztöndíj típusú támogatással.

Hidvégi Henrik, Paál Endre Ferenc és Turi Gábor az U17-es labdarúgó csapatunk játékosa. Edzőjük Sólyom Ferenc és Mészöly Kálmán.

A díjátadó ünnepséget a Magyar Tudományos Akadémia dísztermében tartották meg, a meghívott fiatalok számára életre szóló élményt nyújtva.

Gratulálunk srácok az ösztöndíjhoz!


Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp

1/1
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obuda_címer.webp
market_fehér.webp
óduda_sport.webp