top of page
Keresés

Bozsik Torna beszámoló U10-U11Október végén újra Bozsik Tornákon szerepeltek a csapataink. A B szintű csapatokat 2017.10.22-én, délelőtt a Mészőly Foci Suli látta vendégül a Lantos Mihály Sporttelepen. Ismételten minden csapattal megmérkőztünk. Egy mérkőzés kivételével minden ellenfelünkkel azonos játékerőt képviselve, szoros mérkőzést sikerült játszanunk. Sajnos most hiányzott valami, hogy a szoros mérkőzések a mi javunkra dőljenek el. Voltak hiányzóink, műfű helyett élő füves pályán zajlottak a mérkőzések és egy, a gyerekek számára teljesen új felállási formában játszottunk a mérkőzéseket. Ezt az új hadrendet nem gyakoroltuk előre, így pozitív volt számomra, hogy a gyerekek fogékonyak voltak és viszonylag jól alkalmazkodtak az újhoz.

A C szintű csapatokat mérkőzései szintén 2017.10.22-én, délelőtt zajlottak. A vendéglátó csapat pedig az egyesületünk volt. Eléggé ingadozó volt a teljesítményünk a négy mérkőzés során. Kettő szoros mérkőzés mellett játszottunk kettő olyan találkozót, ahol sajnos nagyarányú vereséget szenvedtünk. Egyénileg voltak jó teljesítmények, amelyekre lehet építeni, de csapatszinten továbbra sem azt látjuk a csapattól amit szeretnénk. Az eredményektől függetlenül ismételten jár a dicséret a gyerekeknek a tornán nyújtott teljesítményükért, hozzáállásukért!

Bozsik Torna beszámoló 2017.10.08.

Mindkét tornára, B illetve C szinten is, vasárnap reggel került sor.


A B szintű csapatokat hazai pályán, a mi egyesületünk látta vendégül. Ismételten öt mérkőzésen léptek pályára játékosaink. Az előző tornához képest is javuló teljesítményt mutatott csapatunk. Egy mérkőzés kivételével minden összecsapáson szoros, kiélezett csata zajlott a győzelem megszerzéséért. Ezen a tornán végre felénk is billent a mérleg nyelve, így begyűjthettük az első győzelmeinket. Természetesen az eredmény csak másodlagos, sokkal fontosabb, hogy a hét közben, edzések során gyakorolt dolgokból mit tudunk megvalósítani a mérkőzések során. Ezen a tornán elégedettek lehettünk a látottakkal.


A C szintű csapatokat az ASR Gázgyár csapata látta vendégül. Ezen a tornán három mérkőzést játszottak a csapatok, de a játékidő hosszabb volt így kompenzálva a mérkőzésszám csökkenését. A mérkőzések végkimenetele, az előző tornákhoz képest, itt is javulást mutatott. Kettő döntetlent sikerült elérnünk egy vereség mellett. A tudatosabb játék, csapatszintű együttműködés kialakítása ennél a csapatnál továbbra is fejlesztendő feladat, de látszik némi előrelépés. Mindkét csapatunknál megfelelő volt a hozzáállás a tornák során és az akarati tényező is rendben volt. A játékban is volt előrelépés így mindenkinek jár a gratuláció és a dicséret a tornán nyújtott teljesítményéért!


bottom of page