top of page
Keresés

Születésnapi meglepetésNem mindennapi edzés részesei lehettünk a Kerület új sportuszodájában. Takács Tamara kajakos, aki vezére volt a račicei világbajnokság aranyérmes négyesének, aki az egység tagjaként a plovdivi Európa-bajnokságon is diadalmaskodott, aki ugyanitt lett Eb-győztes a királyszámban, K-1 500 méteren, mi mással is ajándékozhatta volna meg trénerét Fábiánné Rozsnyói Katalint a 75. születésnapján? Egy közös edzést szervezett titokban, ahová meghívta sportolótársait, hogy együtt ünnepeljenek egy remek edzéssel és egy közös ebéddel utána.

Kati néni pontosan érkezett, a recepción jelezte, hogy egy lánykának jött edzést tartani, de várakoznia kell, mert a lányka elakadt a dugóban a Bécsi úton. Így, amíg Kati néni várakozott, volt idő jelezni Tamaráéknak, hogy a születésnapos megérkezett. Kicsivel később persze behívták a medencetérbe. Volt meglepetés, nagy nevetések, aztán elkezdődött a közös munka.

Közben egyesületünk dolgozói is megragadták az alkalmat, hogy felköszöntsék Fábiánné Rozsnyói Katalin​ kajakedzőt, aki megannyi olimpiai bajnokot nevelt ki a sportágnak az elmúlt négy évtizedben​, és aki a tokiói nyári játékokig szeretné folytatni edzői tevékenységét.

Boldog születésnapot és jó egészséget kívánunk ezúton is Kati néninek a III. kerületi TVE munkatársai és sportolói nevében is!


bottom of page