Keresés

Utánpótlás eredmények és értékelők U15MLSZ U15 II.o. Közép A 12. forduló 2017.11.18.

III. ker. TVE – Goldball '94 FC

2-3

(1-1)

A bajnokság őszi időszakának utolsó előtti fordulójában az éllovas Goldball '94 FC együttesét fogadtuk. A két csapat már egy nyári edzőmérkőzés keretében összemérte erejét, akkor egy sok gólos, élvezetes mérkőzés után, mi kerekedtünk felül, és most is győzelmi szándékkal létünk pályára. Ellenfelünk egy egyéni hibát követően megszerezte a vezetést, ezt rövid időn belül Pócsa Csaba góljával egalizáltuk, aki Pálinkás Ádám indítása után lőtt okos gólt. A rendkívül kiegyenlített játékot hozó mérkőzésen mindkét csapatnak voltak lehetőségei, játékban inkább mi domináltunk. A második félidőben újabb gólváltásra került sor, ezúttal is ellenfelünk talált be, majd ezt ismét Pócsa Csaba góljával tudtuk ledolgozni, aki ezúttal Végh Viktor remek passzából fejezte be góllal a támadást. A továbbiakban is nagy küzdelmet hozó mérkőzés végére maradt a dráma, hiszen a 80. percben ziccert hibáztunk, és a rendes játékidő vége előtt 10 másodperccel ellenfelünk utolsó próbálkozásából mi kaptunk gólt, így a mérkőzés vendég győzelemmel zárult.

A mutatott játékhoz és a hozzáálláshoz gratulálok a csapatnak, amennyiben az egyéni hibákat ki tudjuk küszöbölni, és a döntő pillanatokban élesek és magabiztosak tudunk maradni, az ilyen mérkőzéseket is meg fogjuk tudni nyerni.gepeszcentral_feher_kek.jpg

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp

1/1
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp