top of page
Keresés

Vízilabda OBI./B mérkőzés edzői értékelésekA második forduló után átvettük a vezetést az OB1/B női vízilabda bajnokságban. Csapatunk eddigi mérlege 3 győzelem és 1 döntetlen. Az első forduló két mérkőzésének eredménye:

1. forduló:

BVSC-TVE

10-10

TVE- DSC SI

19-6

2. forduló:

Szombaton Debrecenben játszottunk két mérkőzést. Hosszú és fárasztó fordulón vagyunk túl. Sajnos a sorsolás miatt 11-kor és 17 órakor kerültek megrendezésre a III. Kerületi TVE mérkőzései. A pihenő kicsit túl soknak bizonyult a két mérkőzés között, de legalább volt ideje a csapatnak egy kis időt együtt tölteni.

1. mérkőzés eredménye:

Bánki VSE- TVE

5-9

Góllövők: Gazdag Erika 5; Kisteleki Orsolya 2; Imre Nikolett 1; Német Anna 1

Elég sok idő telt el mire kialakult a reális különbség a két csapat között. A második negyed közepéig fej fej mellett haladt a két csapat, legalább 4-5 helyzetünket nem tudtuk jó megoldással befejezni, utána a szerencse visszaállt mellénk és a mérkőzés végéig tudtok tartani előnyünket.

2. mérkőzés eredménye:

HVSC- TVE

10-15

Góllövők: Gazdag Erika 7; Kisteleki Orsolya 5; Imre Nikolett 3

A két mérkőzés közötti hosszú pihenő, nem volt jó hatással a csapatra, ugyanolyan nehézkesen kezdtük a mérkőzést, mint az előzőt. A második negyed végén 7-7 volt az állás, de utána felébredt a csapat és sikerült több gólos előnyt szereznünk, amit megtartottunk a negyedik negyed végéig.

Gratulálok a csapatnak! Hoztuk a kötelezőt!

3.forduló:

2018.január 14.

III. kerületi TVE sportuszoda

Csak így tovább! HAJRÁ KERÜLET!


bottom of page