Keresés

Debrecenbe kellett menni....Idén újra megindultak Debrecenbe a Kerület utánpótlás focistái, hogy az Olasz Focisuli által 27. alkalommal megrendezett, neves nemzetközi téli teremtornán, a Vitajó Karácsony Kupán élvezzék a futball játékának minden pillanatát. Egyesületünk labdarúgó szakosztályának öt korosztálya, az U16, U15, U13, U11 és az U9 is részt vehetett ezen a nagyszabású, két nap alatt lezajló sporteseményen, ahol külföldi első osztályú klubok és a hazai élcsapatok is részvettek. A szülők közül sokan elkísérték a csapatokat, hogy együtt szurkoljanak a srácokért.

A kispályás labdarúgó tornára idén rekordszámú nevezés érkezett, összesen 200 együttes és 1500 gyerek vett részt az eseményen. A mérkőzéseket a város több helyén (csarnokokban, iskolákban) bonyolították le, a vasárnapi döntők pedig a Hódos Imre Sportcsarnokban voltak.

Az utánpótlás torna egyik fő célja, hogy egymástól tanuljanak a különböző országok csapatai. A Karácsony Kupán is megjelent a "THE BALL ROLL IN THE SAME WAY FOR ALL " kiírás, amely a BRISWA projekt fő jelszava. A BRISWA projekt célja, hogy a labdarúgás által kiváló lehetőség kínálkozik, hogy az emberek, legyenek bármilyen nemzetiségűek, vallásúak vagy korúak, megismerkedjenek egymással, más országok kultúrájával. Ehhez csatlakozott a Debreceni Honvéd Sportegyesület Olasz Focisuli is. (www.briswa.eu)

Eredménytábla 2017 Karácsony Kupa

Csapataink eredményei:

U16 Sorsolás és eredmények

U15 Sorsolás és eredmények

U13 Sorsolás és eredmények

U11 Sorsolás és eredmények

U9 Sorsolás és eredmények

Beszámolók és értékelések hamarosan!


1/1

1/1

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp