Keresés

Debrecenbe kellett menni....Idén újra megindultak Debrecenbe a Kerület utánpótlás focistái, hogy az Olasz Focisuli által 27. alkalommal megrendezett, neves nemzetközi téli teremtornán, a Vitajó Karácsony Kupán élvezzék a futball játékának minden pillanatát. Egyesületünk labdarúgó szakosztályának öt korosztálya, az U16, U15, U13, U11 és az U9 is részt vehetett ezen a nagyszabású, két nap alatt lezajló sporteseményen, ahol külföldi első osztályú klubok és a hazai élcsapatok is részvettek. A szülők közül sokan elkísérték a csapatokat, hogy együtt szurkoljanak a srácokért.

A kispályás labdarúgó tornára idén rekordszámú nevezés érkezett, összesen 200 együttes és 1500 gyerek vett részt az eseményen. A mérkőzéseket a város több helyén (csarnokokban, iskolákban) bonyolították le, a vasárnapi döntők pedig a Hódos Imre Sportcsarnokban voltak.

Az utánpótlás torna egyik fő célja, hogy egymástól tanuljanak a különböző országok csapatai. A Karácsony Kupán is megjelent a "THE BALL ROLL IN THE SAME WAY FOR ALL " kiírás, amely a BRISWA projekt fő jelszava. A BRISWA projekt célja, hogy a labdarúgás által kiváló lehetőség kínálkozik, hogy az emberek, legyenek bármilyen nemzetiségűek, vallásúak vagy korúak, megismerkedjenek egymással, más országok kultúrájával. Ehhez csatlakozott a Debreceni Honvéd Sportegyesület Olasz Focisuli is. (www.briswa.eu)

Eredménytábla 2017 Karácsony Kupa

Csapataink eredményei:

U16 Sorsolás és eredmények

U15 Sorsolás és eredmények

U13 Sorsolás és eredmények

U11 Sorsolás és eredmények

U9 Sorsolás és eredmények

Beszámolók és értékelések hamarosan!


Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp

1/1
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp