Keresés

U15 Karácsony Kupa Debrecen beszámoló


Egyesületünk idén is képviseltette magát a debreceni Karácsony Kupán az U15-ös, 2003-as korosztályban. A csoportbeosztás és az induló csapatok alapján színvonalas tornára számíthattunk.

Szereplésünket a Legion Kiev csapata ellen kezdtük, ezen a mérkőzésen jó játékkal, magabiztos fölénnyel tudtunk nyerni. Ez után a Nagykáta együttesével mérkőzhettünk meg, egy bosszantó gól nélküli döntetlent sikerült elérnünk – bosszantó, mivel végig domináltuk és támadtuk a mérkőzést, ennek ellenére nem tudtunk gólt szerezni. Ez, mint utóbb kiderült, sokba került nekünk, hiszen utolsó csoportmérkőzésünkön nagy gólarányú vereséget szenvedtünk a fizikálisan és játékban is előttünk tartó Debreceni Labdarúgó Akadémia korosztályos csapatától. A csoport második helyéről pontazonosság miatt a gólarány döntött, így elestünk attól a lehetőségtől, hogy a felsőházban folytassuk a szereplést. A következő napon a Hajdúböszörmény mindkét csapatával megmérkőztünk, ezek egy vereséget és egy döntetlent hoztak, így végül a 9. helyen zártuk a tornát.

Az eredmény ellenére sok pozitív elem volt a játékunkban, és jó tanulság volt a játékosok számára, milyen kevésen is múlhat egy-egy torna, mérkőzés kimenetele, ezért mindig maximális teljesítményt kell nyújtaniuk.

Keret: Horváth Milán, Lengyel Balázs, Pikó Gergely, Vincze Krisztián, Sanchez Alejandro Dávid, Pócsa Csaba, Horváth Péter, Végh Viktor, Kincses Márk, Szogolovszkij Sámuelgepeszcentral_feher_kek.jpg

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp

1/1
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp