Keresés

Soroksár Kupa U10Idén is megrendezésre került a Soroksár Kupa, melyet január 28-án, vasárnap rendeztek meg a Soroksári Sportcsarnokban. Idén az U10-es korosztálynak szervezett tornán vettünk részt. A tornán 8 csapat szerepelt, a kettő 4 csapatos csoportban körmérkőzések vártak a csapatokra. A csoportkör után még kettő mérkőzést játszottak a csapatok, hogy döntsenek a helyezésekről.

A mi csapatunk a Kecskemét LC, az FC Budapest és a Dunaharaszti MTK korosztályos csapataival mérkőzött meg a csoportkör során. Igen kiegyenlített, szoros mérkőzéseket játszottunk minden ellenfelünkkel és minden mérkőzésünket 1-1 gólnyi különbség döntötte el. A Kecskemét LC és a Dunaharaszti MTK ellen sajnos mi maradtunk alul. Mindkét mérkőzésen 2-1 arányú vereséget szenvedtünk. Az FC Budapest ellenében viszont sikerült megszereznünk a 3 pontot és 2-1-re megnyernünk a mérkőzést.

A csoport harmadik helyét sikerült megszereznünk a Dunaharaszti MTK és a Kecskemét LC mögött.

A csoportkör után a Kelen SC csapatával játszottunk, amely mérkőzés arról döntött, hogy a 7. vagy az 5. helyért fogunk játszani az utolsó mérkőzésünkön. A mérkőzést végig kézben tartva, rengeteg helyzetet kialakítva végül 3-o arányban sikerült megnyernünk.

Az utolsó, 5. helyért játszott mérkőzésünkön ismételten az FC Budapest ellen találtuk szemben magunkat. Nem indult jól a mérkőzés, gyorsan 2 gólos hátrányba kerültünk. Viszont a gyerekek nem adták fel, küzdöttek tovább és két gyönyörű góllal sikerült egyenlítenünk. Így következett a büntetőpárbaj. Orosházi Barnabás remek védéssel már az első körben előnyhöz juttatta csapatunkat. A saját büntetőinket magabiztosan értékesítettük, de a második körben Váry-Hornok Levente felső lécről a gólvonal mögé vágódó és onnan kipattanó lövését a játékvezető, tévesen, nem adta meg. 3-3 rúgó után 2-2-re állt az állás. A negyedik körben sajnos mi elhibáztuk a büntetőnket, míg ellenfelünk értékesítette a magáét. Így, a gyerekek nagy bánatára, a 6. helyen zártuk a tornát.

A helyezéstől függetlenül büszke vagyok a csapatomra a tornán nyújtott teljesítményéért. Minden mérkőzésen méltó ellenfele voltunk az aktuális ellenfelünknek. Az utolsó mérkőzésen kettő gólos hátrányból sikerült visszajönnünk a mérkőzésbe, ami számomra azt mutatja, hogy képesek vagyunk küzdeni, megvan a kellő alázat és akarat a gyerekekben.

Nagy gratuláció jár minden játékosomnak a tornán nyújtott teljesítményéért!

Külön szeretném kiemelni és ezúton is szeretnék gratulálni Mucsi Marcellnak, aki a torna Gólkirálya lett a maga 6 góljával!

A tornán résztvevő játékosok névsora: Orosházi Barnabás Mucsi Marcell Remetehegyi Zakariás Sándor Marcell Tóth Marcell Váry-Hornok Levente Ujvári Áron


gepeszcentral_feher_kek.jpg

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp

1/1
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp