Keresés

Előkészítő csoportok indultak a TVE vízilabda szakosztályábanEgyesületünk új uszodájának átadását követően végre vízilabda szakosztályunk is hazatért. Felnőtt női csapatunk az OB I./B oszlopos tagjai, leány utánpótlás csapatunk az BVLSZ 2003 leány bajnokságban mérhetik össze tudásukat versenytársaikkal.

Korábbi terveink szerint elindultak előkészítő vegyes (fiú és leány) csoportjaink edzései is, ahová folyamatosan várjuk az úszni tudó, vízilabdázni vágyó gyerekek jelentkezését.

Utánpótlás leány csapatunk 2004-ben vagy 2005-ben született lányok jelentkezését várja, az edzések hétfő, kedd, csütörtök és pénteki napokon 17:00 órától 18:45 óráig tartanak.

Előkészítő csoportjainkba pedig 2006-ban, vagy azután született lányok, illetve 2008-ban vagy azután született fiúk jelentkezését várjuk, a jelentkezés folyamatos. A két előkészítő csoportunk edzései hétfő, kedd és csütörtöki napokon 16:00, illetve 17:00-tól kezdődnek.

A jelentkezéseket várják a (BVLSZ leány és az előkészítő csoport is) vizilabda@tve1887.hu email címen, illetve telefonon:

Kisteleki Orsolya szakosztályvezető (BVLSZ leány és az előkészítő csoport is) Zoufal Norbert utánpótlás edző (BVLSZ leány) +36 70 378 9048 Németh Balázs utánpótlás edző (Előkészítő csoportok) +36 70 610 6871


1/1

1/1

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp