top of page
Keresés

Ifjúsági és Junior Országos Bajnokság


2018. évi Ifjúsági és Junior Országos Bajnokság (2018. 02. 24-25.)

Ezen a hétvégén a 1999-2000, 2001-2002-ben született versenyzőkre irányult a figyelem.

Az indulók:

Fodor Nikolett- magasugrás, 60 m gátfutás

Szalay Teréz Luca- távolugrás, 200 m síkfutás

Sajnos Kőkúti Bianka sérülés miatt nem tudott elindulni a versenyen.

Fodor Nikolett: magasugrás 2. hely 170 cm 60 m gátfutás 8. hely 9, 66 mp

Szalay Teréz Luca távolugrás 15. hely 445 cm 200 m síkfutás 15. hely 29, 00 mp

Lucának első Országos Bajnoksága volt, az elmúlt időben pár kisebb versenyen indult már, de ez volt az első igazi megmérettetése. Azt is tanulni kell, mikor valaki az ország legjobbjai között áll rajthoz, ez a feladat még hátra van.

Nekünk edzőknek, ez volt az a verseny, amelyet izgatottan és egyben félve vártunk, hiszen Niki egy nehéz időszak után állt oda újra a rajthoz. A nyári bokasérülésétől, hosszú út vezetett újra a dobogóig, illetve a 170 centiméteres magasságig. A versenyzői rutinnak köszönhetően, folyamatosan magabiztosan versenyzett, minden magasságot elsőre ugrott.

Viszont ami még mutatja az elmúlt nehézségeket, hogy második nap nagyon fáradtan állt oda a 60 méteres gátfutás rajtjához, ami sajnos nem is sikerült neki a vártak szerint.

Mindezek ellenére nagyon büszkék vagyunk rá, hiszen újra ott áll a legjobbak között.

Mindkét versenyzőnek GRATULÁLUNK!

Fodor Niki:

"Magyarország 2018. évi fedettpályás ifjúsági bajnoksága, magasugrás II. hely💪 170cm🙌 Egy nagyon nehéz félév...nyári időszak edzés nélkül...ősz közepén egy bokaműtéttel. Remélni sem mertem volna és nem is javasolták a fedettpályás indulásomat. De most talán pontot tehetek ennek a nehéz időszaknak a végére. Szeretnék köszönetet mondani elsősorban Hoffmann Teréznek, hogy minden percben ott van és volt mellettem és sosem mondott le rólam. Jámbor Józsefnek az óriási türelmét. Kiss-Polauf Mariannak, hogy ő általa visszakaphattam a bokámat és Szabó Krisztinának, aki pedig újra működővé varázsolta. És természetesen Tóth Emesének, hogy edzésen elvisel engem. Ez a 170 cm többet jelent mint pusztán 170 centi... – részvétel ezen: Magyarország Fedettpályás Ifjúsági és Junior Bajnoksága."bottom of page