top of page
Keresés

Bozsik Torna beszámoló U10-U11A 2018-as esztendő első Bozsik Tornájára március 11-én, vasárnap délelőtt, igen szép időjárási körülmények között került sor. A csapatok Dunakeszin, a Magyarság Pályán mérkőztek meg egymással. Csapatunk a Vác, a Balassagyarmat illetve a KISE korosztályos csapatai ellen mérkőztek meg az egyszer 25 perces találkozókon.

Első mérkőzésünket a Vác csapata ellen sajnos elveszítettük. Sok kimaradt helyzet és elpuskázott lehetőség megbosszulta magát. Az ellenfél pedig kihasználta a hibáinkat és így meg tudta nyerni a mérkőzést.

A második mérkőzésünkön a Balassagyarmat ellen már jobb arcát mutatta a csapat. A helyzeteinkre is jobban koncentráltunk így magabiztosan megnyertük a mérkőzést.

A harmadik, egyben utolsó mérkőzésünket a tornán a KISE ellen magabiztosan sikerült megnyernünk. Végig uraltuk a mérkőzést, rengeteg szép dolgot láthattunk a gyerekektől a pályán.

Összességében úgy láttam, hogy a torna elején nem azon a hőfokon égtek a gyerekek, amit megszokhattam tőlük. Nem volt meg bennük az agresszivitás, akarat ami általában jellemzi a csapatot, de idővel sikerült javulni ezekben a dolgokban is illetve a játékunk is feljavult. Sikeres tornát zártunk és ehhez gratulálok a gyerekeknek!


bottom of page