top of page
Keresés

Eredmények és értékelőkLABDARÚGÁS

FELNŐTT NB III. 19. március 17., szombat III. KERÜLETI TVE - ÉRDI VSE 3-2

Edzői értékelés (Tóth András): "Azt hiszem ismét sikerült egy szórakoztató mérkőzést játszanunk, ami helyenként jó játékkal és győzelemmel párosult. Sikerült legyőznünk a harmad osztály egyik legjobb csapatát, ami nagy fegyvertény, de senki ne gondolja, hogy hátradőlünk és ülni fogunk a babérjainkon!!!!! Szeretnénk tovább fejlődni mint csapat, és ha ez sikerekkel párosul, az külön öröm lesz számunkra és remélem a szurkolók számára is."

U19 BLSZ 16. március 14., szerda ISSIMO SE - III. KERÜLETI TVE 2-2

U19 MLSZ 15. március 18., vasárnap RÁKOSMENTI KSK - III. KERÜLETI TVE ELMARADT

U17 MLSZ 15. március 18., vasárnap RÁKOSMENTI KSK - III. KERÜLETI TVE ELMARADT

U15 MLSZ 15. március 16., péntek III. KERÜLETI TVE - BUDAI FC 2-2

Edzői értékelés (Szilvási László): A tavaszi idény második mérkőzésén a tabellán előkelő helyet elfoglaló, jó erőkből álló Tabán együttesét fogadtuk. A heti munka és az előző forduló tapasztalatai alapján egy jó mérkőzésre számíthattunk, egy erős ellenféllel szemben. A mérkőzést mi kezdtük jobban, már az első félidő elején vezetést szereztünk, Horváth Péter bombázott a léc alá. Ezt követően is döntően mi domináltunk az első félidőben, bár ellenfelünk komoly erőket mozgósított az egyenlítés érdekében, és ez a félidő lefújása előtt nem sokkal sikerült is neki. A második félidő néhol rohanósabb, néhol kiegyenlítettebb játékot hozott, mindkét csapat előtt adódtak lehetőségek. A 71. percben Babik Bálint fejesével ismét nálunk volt az előny, amelyet a vendégcsapatnak a hosszabbításban, egy rögzített helyzetet követően sikerült egalizálnia. Az őszi mérkőzéshez képest óriásit léptünk előre, mind játékban, mind a csapat mentális erejét illetően. Közel álltunk egy bravúros teljesítményhez, de azt gondolom, hogy így is maximális dicséret illeti a csapatot, hiszen fegyelmezetten, nagy akarattal, és a gyakoroltakat alkalmazva játszottak a mérkőzésen.

U14 MLSZ 15. március 16., péntek III. KERÜLETI TVE - BUDAI FC 1-10

U10-11 BOZSIK március 11., vasárnap III. KERÜLETI TVE - DUNAKESZI, MAGYARSÁG PÁLYA

Edzői értékelés (Kaszai Gábor):

A 2018-as esztendő első Bozsik Tornájára március 11-én, vasárnap délelőtt, igen szép időjárási körülmények között került sor. A csapatok Dunakeszin, a Magyarság Pályán mérkőztek meg egymással. Csapatunk a Vác, a Balassagyarmat illetve a KISE korosztályos csapatai ellen mérkőztek meg az egyszer 25 perces találkozókon. Első mérkőzésünket a Vác csapata ellen sajnos elveszítettük. Sok kimaradt helyzet és elpuskázott lehetőség megbosszulta magát. Az ellenfél pedig kihasználta a hibáinkat és így meg tudta nyerni a mérkőzést. A második mérkőzésünkön a Balassagyarmat ellen már jobb arcát mutatta a csapat. A helyzeteinkre is jobban koncentráltunk így magabiztosan megnyertük a mérkőzést. A harmadik, egyben utolsó mérkőzésünket a tornán a KISE ellen magabiztosasan sikerült megnyernünk. Végig uraltuk a mérkőzést, rengeteg szép dolgot láthattunk a gyerekektől a pályán. Összességében úgy láttam, hogy a torna elején nem azon a hőfokon égtek a gyerekek, amit megszokhattam tőlük. Nem volt meg bennük az agresszivitás, akarat ami általában jellemzi a csapatot, de idővel sikerült javulni ezekben a dolgokban is illetve a játékunk is feljavult. Sikeres tornát zártunk és ehhez gratulálok a gyerekeknek!

VÍZILABDA

LEÁNY 2003 BVLSZ 2003 8. március 17., szombat OÁZIS SC - III. KERÜLETI TVE 4-10

Edzői értékelés (Zoufal Norbert): „Gratulálok az egész csapatnak. Megszületett a várva várt siker. A legnagyobb riválisunk ellen ráadásul egész magabiztosan nyertünk. Remélem ez elég nagy motiváció lesz a hátralévő meccsekre a lányoknak és még több munkát tesznek bele az edzésekbe. Nagyon örülök, ahogy úgy látom az egész csapat is. Csak így tovább! Hajrá Kerület!”


bottom of page