Keresés

Eredmények és értékelőkLABDARÚGÁS

FELNŐTT NB III. 19. március 17., szombat III. KERÜLETI TVE - ÉRDI VSE 3-2

Edzői értékelés (Tóth András): "Azt hiszem ismét sikerült egy szórakoztató mérkőzést játszanunk, ami helyenként jó játékkal és győzelemmel párosult. Sikerült legyőznünk a harmad osztály egyik legjobb csapatát, ami nagy fegyvertény, de senki ne gondolja, hogy hátradőlünk és ülni fogunk a babérjainkon!!!!! Szeretnénk tovább fejlődni mint csapat, és ha ez sikerekkel párosul, az külön öröm lesz számunkra és remélem a szurkolók számára is."

U19 BLSZ 16. március 14., szerda ISSIMO SE - III. KERÜLETI TVE 2-2

U19 MLSZ 15. március 18., vasárnap RÁKOSMENTI KSK - III. KERÜLETI TVE ELMARADT

U17 MLSZ 15. március 18., vasárnap RÁKOSMENTI KSK - III. KERÜLETI TVE ELMARADT

U15 MLSZ 15. március 16., péntek III. KERÜLETI TVE - BUDAI FC 2-2

Edzői értékelés (Szilvási László): A tavaszi idény második mérkőzésén a tabellán előkelő helyet elfoglaló, jó erőkből álló Tabán együttesét fogadtuk. A heti munka és az előző forduló tapasztalatai alapján egy jó mérkőzésre számíthattunk, egy erős ellenféllel szemben. A mérkőzést mi kezdtük jobban, már az első félidő elején vezetést szereztünk, Horváth Péter bombázott a léc alá. Ezt követően is döntően mi domináltunk az első félidőben, bár ellenfelünk komoly erőket mozgósított az egyenlítés érdekében, és ez a félidő lefújása előtt nem sokkal sikerült is neki. A második félidő néhol rohanósabb, néhol kiegyenlítettebb játékot hozott, mindkét csapat előtt adódtak lehetőségek. A 71. percben Babik Bálint fejesével ismét nálunk volt az előny, amelyet a vendégcsapatnak a hosszabbításban, egy rögzített helyzetet követően sikerült egalizálnia. Az őszi mérkőzéshez képest óriásit léptünk előre, mind játékban, mind a csapat mentális erejét illetően. Közel álltunk egy bravúros teljesítményhez, de azt gondolom, hogy így is maximális dicséret illeti a csapatot, hiszen fegyelmezetten, nagy akarattal, és a gyakoroltakat alkalmazva játszottak a mérkőzésen.

U14 MLSZ 15. március 16., péntek III. KERÜLETI TVE - BUDAI FC 1-10

U10-11 BOZSIK március 11., vasárnap III. KERÜLETI TVE - DUNAKESZI, MAGYARSÁG PÁLYA

Edzői értékelés (Kaszai Gábor):

A 2018-as esztendő első Bozsik Tornájára március 11-én, vasárnap délelőtt, igen szép időjárási körülmények között került sor. A csapatok Dunakeszin, a Magyarság Pályán mérkőztek meg egymással. Csapatunk a Vác, a Balassagyarmat illetve a KISE korosztályos csapatai ellen mérkőztek meg az egyszer 25 perces találkozókon. Első mérkőzésünket a Vác csapata ellen sajnos elveszítettük. Sok kimaradt helyzet és elpuskázott lehetőség megbosszulta magát. Az ellenfél pedig kihasználta a hibáinkat és így meg tudta nyerni a mérkőzést. A második mérkőzésünkön a Balassagyarmat ellen már jobb arcát mutatta a csapat. A helyzeteinkre is jobban koncentráltunk így magabiztosan megnyertük a mérkőzést. A harmadik, egyben utolsó mérkőzésünket a tornán a KISE ellen magabiztosasan sikerült megnyernünk. Végig uraltuk a mérkőzést, rengeteg szép dolgot láthattunk a gyerekektől a pályán. Összességében úgy láttam, hogy a torna elején nem azon a hőfokon égtek a gyerekek, amit megszokhattam tőlük. Nem volt meg bennük az agresszivitás, akarat ami általában jellemzi a csapatot, de idővel sikerült javulni ezekben a dolgokban is illetve a játékunk is feljavult. Sikeres tornát zártunk és ehhez gratulálok a gyerekeknek!

VÍZILABDA

LEÁNY 2003 BVLSZ 2003 8. március 17., szombat OÁZIS SC - III. KERÜLETI TVE 4-10

Edzői értékelés (Zoufal Norbert): „Gratulálok az egész csapatnak. Megszületett a várva várt siker. A legnagyobb riválisunk ellen ráadásul egész magabiztosan nyertünk. Remélem ez elég nagy motiváció lesz a hátralévő meccsekre a lányoknak és még több munkát tesznek bele az edzésekbe. Nagyon örülök, ahogy úgy látom az egész csapat is. Csak így tovább! Hajrá Kerület!”


Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp

1/1
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp