top of page
Keresés

Eredmények és értékelőkLABDARÚGÁS

FELNŐTT NB III. 20. március 25., vasárnap PUSKÁS AKADÉMIA FC II. - III. KERÜLETI TVE 1-2

Edzői értékelés (Tóth András):

Nehezen lendültünk játékba, sajnos az első 20-25 percben nem tudtuk sokat birtokolni a labdát, de még így is akadtak lehetőségeink. A félidőben rendeztük a sorainkat és a második játékrészre kicsit más felállásban, más mentalitással léptünk pályára. Úgy éreztem, hogy a játékvezető ténykedésétől a csapatom olyan borzasztó dacossá vált, hogy nem is lehetett más az eredmény. A második félidőben hatalmas erőfeszítéseket tettünk azért, hogy megnyerjük a mérkőzést, jó volt látni a csapaton, hogy tudnak egymásért küzdeni, hajtani, meghalni a pályán. Büszke vagyok a csapatomra, mert egy nagyon értékes győzelmet arattunk, „hatalmas széllel szemben”. Köszönjük azoknak a hozzátartozóknak, szurkolóknak, akik rendszeresen elkísérik a csapatot hétről hétre, akik buzdítása sokat jelent a csapat számára.

U19 BLSZ 17. március 24., szombat III. KERÜLETI TVE - FERENCVÁROSI FC 18-0

Edzői értékelés (Sólyom Ferenc):

Ezzel a magabiztos győzelemmel biztosította magát a csapat, a felsőházi rájátszásra. A mérkőzés érdekessége, hogy két kapusunk összesen 5 gólt jegyzett. Ebből Kovács Balázs a második félidőbe mezőnybe beállva összesen 4-et.

U19 MLSZ 17. március 24., szombat III. KERÜLETI TVE - SIÓFOKI BÁNYÁSZ 0-2

Edzői értékelés (Lilik József):

Erőteljesen kezdtünk, próbáltunk már az elején nyomást gyakorolni az ellenfélre, ami jól sikerült, hiszen helyzeteket dolgoztunk ki, de sajnos kimaradtak. Többet birtokoltuk a labdát, labdakihozatalunk jó volt, jól forgattuk a játékot, de a támadó harmadban pontatlanok voltunk vagy rossz döntéseket hoztunk. A második félidőben is többet birtokoltuk a labdát, de a támadó játékunk meddő volt, helyzetünk nem volt. Az ellenfél a két egyéni hibát kihasználta, helyzet nélkül két gólt szereztek. Fájó vereség volt, de nem keseredtem el, mert próbáltunk játszani és az edzéseken gyakoroltakat próbálták visszaadni. Védekezésünkre jobban oda figyeltünk, kommunikációval segíteni kell egymást. Támadásainkban benne volt a gólszerzés lehetősége, az első félidőben többször kerültünk a védelmük mögé, de jobbnál-jobb helyzeteket hagytunk ki. Helyzetkihasználást is gyakorolni kell.

U17 MLSZ 17. március 24., szombat III. KERÜLETI TVE - SIÓFOKI BÁNYÁSZ 0-2

Edzői értékelés (Sólyom Ferenc):

Sajnos elveszítettük hazai 100%-os teljesítményünket, de a vereség ellenére jól játszott a csapat. Talán a második félidő első felében kicsit hitehagyottan játszottunk, pedig erre semmi ok nem volt!

U15 MLSZ 16. március 25., vasárnap ÚJPEST FC - III. KERÜLETI TVE 7-2

Edzői értékelés (Szilvási László):

Ellenfelünkkel több edzőmérkőzést is játszottunk a közelmúltban, így tudtuk, hogy egy jó képességű, gyors, futballozni akaró és tudó csapattal szemben lépünk pályára. Az első félidőt mi kezdtük jobban, Pócsa Csaba kiugratása után Horváth Péter talált a hálóba. Ezt követően a hazai csapat fokozatosan átvette az irányítást, és megfordította mérkőzés állását. A 2-1-es félidőt követően jól kezdtük a második játékrészt, de az ellenfél sikeresen fojtotta meg a kibontakozó játékot, és kihasználta az előtte adódó lehetőségeket. Azt gondolom, a mai napon a jobb futballt játszó csapat nyert, amely többet tett a győzelemért és jobban is akarta azt. Ami részünkről hiányérzetet okozhat, hogy nyomás alatt nem mertük felvállalni a gyakorolt játékelemek megvalósítását, bátortalanok voltunk a kombinációs játékok lejátszásában, és mentálisan is hagytuk az ellenfelet felülkerekedni. Értékes tapasztalatnak tartom ezt a mérkőzést, amely rámutatott azokra a hibákra, amelyeket javítanunk kell ahhoz, hogy magasabb szintű teljesítményre is képesek legyünk.

U14 MLSZ 16. március 25., vasárnap ÚJPEST FC - III. KERÜLETI TVE 4-0

Edzői értékelés (Fenyvesi György):

A nem túl jó szezon rajt után, csapatunk a bajnokságban harmadik helyen álló Újpest FC-hez látogatott. A mérkőzést megelőzően tudtuk, hogy egy nagyon jó ellenféllel találkozunk majd, akik kiemelkedően teljesítenek a bajnokságban. Ehhez mérten készült a csapat egész héten taktikában és motivációban egyaránt. A fiúk rendkívül fegyelmezetten kezdték a mérkőzést, az első percekben a kontra támadásokból több helyzetet is kialakítottunk. Az ellenfél nem tudott helyzetet kialakítani egészen az első félidő feléig, amikor egy felszabadítás rövidre sikerült, a visszaemelt labdát sikerült ellenfelünknek a kapuba juttatni. A játék továbbra is hasonló képet mutatott az ellenfél birtokolta többet a labdát, de a védekezésünk nagyon stabilan működött. Sajnos egy beadást követően egyik védő játékosunk szerencsétlenül ért a labdához, így alakult ki a 0:2 félidei eredmény. A második játékrész hasonlóan alakult, a védekezés felőrölte a fiúk erejét, de így is volt helyzetünk, sajnos nem sikerült szépíteni. Az ellenfél még két alkalommal talált be a kapunkba. Furcsán hangzik azt mondani egy vereség után, hogy nem vagyok csalódott, de ezt kell mondanom. Egy nagyon jó ellenféllel szemben maradtunk alul, sokat javítva az őszi eredményen. A fiúk nagyon motiváltan és fegyelmezetten játszottak. Ezt a védekezést és mentalitást tovább kell vinni hozzá építve a játék többi elemét és biztos vagyok benne, hogy több sikerrel zárjuk majd a későbbi fordulókat.

U13 MLSZ 17. március 24., szombat BUDAPEST HONVÉD-MFA - III. KERÜLETI TVE 8-0

Edzői értékelés (Mayer Bence):

U13-as csapatunk hétvégén a Honvéd ellen lépett pályára. Időként szép játékkal rukkoltunk elő, de sajnos egyéni hibáinkból és fizikális hátrányunkból adódóan nem sikerült megszorongatnunk az ellenfelet. A srácok igyekeztek megvalósítani a mérkőzés előtt megbeszélteket, de látnunk kell, hogy messze még az út vége. Az eredmény ellenére gratulálok minden játékosomnak, főként Kruppa Péternek és Albert Axelnek a hétvégén mutatott jó teljesítményük miatt.

U12 MLSZ 17. március 24., szombat BUDAPEST HONVÉD-MFA - III. KERÜLETI TVE 7-0


bottom of page