top of page
Keresés

Eredmények és értékelőkLABDARÚGÁS

FELNŐTT NB III. 21. április 1., vasárnap III. KERÜLETI TVE - VIDEOTON FC II. 3-0

Edzői értékelés (Tóth András):

Meglepődve olvastam kollégám nyilatkozatát miszerint nem volt különbség a két csapat között. Szerintem igenis volt! Minden nagyképűség nélkül állíthatom, hogy játékban, hozzáállásban, akaratban is felülmúltuk ellenfelünket ezen a napon, amihez ezúton is gratulálok az egész CSAPATNAK!!!! Az élet nem áll meg, jönnek a mérkőzések sorban, mi pedig dolgozunk szerényen tovább, hogy a tavasz továbbra is ilyen szép napos legyen a számunkra és a szurkolóink számára is!

U19 MLSZ 19. március 31., szombat ESMTK - III. KERÜLETI TVE 3-2

Edzői értékelés (Lilik József):

Két azonos képességű csapat találkozott a mai napon, de ez a csapat verhető lett volna. Nagyon nehéz úgy mérkőzést nyerni, ha nem tudunk pontos labdákat adni a támadás elkezdéséhez a befejezéseink pedig erőtlenek. Rengeteg egyéni hiba jellemezte a mérkőzést mind védekezésben mind támadásban. A három kapott gólt rögzített szituációkból kaptuk. Hiányzott a társaságból a tűz, a lendület és egy olyan játékos, aki belülről tudná buzdítani a többieket. Védekezésünket jobban össze kell rakni, mert sok a hiba, a kommunikáció nagyon hiányzik. Támadásainkban, ha három jó passzunk volt már az ellenfél kapujánál voltunk, de ott rosszul döntöttünk, nem adtunk pontos labdát a társnak vagy nem tudtuk át venni a labdát. Jók: senki.

U17 MLSZ 19. március 31., szombat ESMTK - III. KERÜLETI TVE 3-8

Edzői értékelés (Sólyom Ferenc):

Borzalmas időjárási viszonyok között, magabiztos győzelmet szereztünk jó játékkal, de nem engedhetjük meg magunknak azokat a hibákat, amikből 3 gólt is kaptunk.

U13 MLSZ 18. március 28., szerda III. KERÜLETI TVE - CSEPEL HUNGARY CLUB 94. 5-0

Edzői értékelés (Mayer Bence):

Hétköznap fogadtuk a Csepel csapatát. Sajnos nem úgy alakult a mérkőzés, ahogy azt előzetesen terveztük. Amire a mérkőzés előtt készültünk és amit az öltözőben megbeszéltünk, nem sikerült megvalósítani a pályán. Sok egyéni hiba és nem megfelelő koncentráció megpecsételte a sorsunkat. Sajnálom, hogy most ennyit tudtunk nyújtani, készülünk tovább és bízom benne, hogy a következő mérkőzéseken újra régi formánkat tudjuk hozni.

U12 MLSZ 18. március 28., szerda III. KERÜLETI TVE - CSEPEL HUNGARY CLUB 94. 1-0

Edzői értékelés (Szilágyi László):

U12-es csapatunk a 22 ponttal 7. helyen álló Csepel csapatát fogadta hazai pályán. A srácok óriási akarással, küzdeni tudással, bravúros 1-0-ás sikert arattak. Védekezésben lelkesen, fegyelmezetten, egymást kisegítve, igazi csapategységben küzdöttek! Külön ki kell emelnem labdakihozatalainkat, hogy egy jobb képességű csapat ellen is kulturáltan, bátran, földön játékkal próbáltunk építkezni, támadást kezdeményezni (ezt az ellenfelünk meg sem próbálta). Nyilván ez még akadozott, de így is bátran fel merték vállalni, még a labdavesztések ellenére is. Jó volt a héten gyakorolt rögzített játékhelyzeteket a pályán viszont látni! Óriási gratuláció a srácoknak!


bottom of page