top of page
Keresés

Eredmények és értékelőkVÍZILABDA

NŐI OB I./B 6. április 7., szombat III. KERÜLETI TVE - CSONGRÁD 11-8

NŐI OB I./B 6. április 7., szombat ASI DSE - III. KERÜLETI TVE 10-16

LABDARÚGÁS

FELNŐTT NB III. 22. április 8., vasárnap GYIRMÓT FC GYŐR II.- III. KERÜLETI TVE 1-2

Edzői értékelés (Tóth András):

Rettenetes nehéz mérkőzést sikerült összehoznunk, mert a játékunk nem volt gördülékeny. Lassan, körülményesen fociztunk, ami miatt a fegyelmezetten és agresszíven játszó Gyírmót nagyon megnehezítette a dolgunkat. Ettől függetlenül gratulálok a srácoknak, mert viszonylag gyengébb játékkal is sikerült megnyerni a mérkőzést, mert az akaratuk és a szívük a helyén volt, és úgy működtek mint egy igazi csapat!

U19 MLSZ 20.április 7., szombat III. KERÜLETI TVE - SOROKSÁR SC 4-3

Edzői értékelés (Lilik József):

A taktikánkat nem tudtuk megvalósítani az első húsz perben, a letámadásaik lassúak voltak a megbeszélteknek ellenére nem úgy csináltuk. Tudtuk, hogy az ellenfél hosszú indításokkal fog próbálkozni, amit nehezen tudtunk kezelni. Sok volt a kapkodás, labdaszerzés után pontatlan átadások voltak. Két perc alatt két elkerülhető gólt kaptunk, egyik szöglet után másikat ellenfélnek fejeltük oda, aki nem hibázott. Húsz perc után magunkra találtunk erőszakosabbak, agresszívebbek lettünk, több volt a labda nélküli elmozgás. Jól járattuk a labdát, sokszor jól forgattunk, mélységben jól indultunk be. Sajnos a támadó harmadban rossz döntéseket hoztunk, így a lehetőségeket kihagytuk. A félidő végén sikerült szépíteni. A második félidőben nagy nyomás alá helyeztük az ellenfelet, sokat és jó helyre mozogtunk, voltak beadások érkezések, 11-es, amit sajnos kihagytunk (Popovics), de utána sikerült egyenlíteni, ha jobban koncentráltunk volna, egy magabiztos győzelem lehetett volna. A sikerért nagyon meg kell dolgozni. A cserék lendületet adtak a csapatnak, ami a játékban jól megmutatkozott. Gratulálok a csapatnak!

U17 MLSZ 20. április 7., szombat III. KERÜLETI TVE - SOROKSÁR SC 2-2

Edzői értékelés (Sólyom Ferenc):

Gratulálni szeretnék mind a két csapatnak, a harcos, nagy iramú, változatos játék miatt. Csapatomnak pedig külön azért, hogy 1-3 után sem adták fel, és kőkemény munkával megfordították az eredményt, így győztesen hagyhatták el a pályát!

U19 BLSZ 2. április 11., szerda III. KERÜLETI TVE - AIRNERGY FC 2-3

U15 MLSZ 17. április 3., kedd III. KERÜLETI TVE - MERCEDES-KECSKEMÉTI LA 3-3

Edzői értékelés (Szilvási László):

A 17. fordulóban a jó erőkből álló Kecskemét csapatát fogadtuk hazai pályán. A mérkőzést az eredetileg tervezett időpont helyett a vendégek kérésére halasztottuk, így lehetőségük nyílt teljes keretükkel érkezni a bajnokira, ami véleményem szerint két jól felkészült csapat összecsapását hozta. Az őszi mérkőzéstől eltérően, sikerült végig kiegyenlített játékot hoznunk, sőt, a mérkőzés hosszabb periódusaiban domináltunk is. A találkozó végül 3-3-as döntetlennel zárult, amely úgy gondolom, egy reális eredmény, bár ha hatékonyabbak vagyunk helyzetkihasználásban, a mérkőzés a mi javunkra dől el! A gólszerzők (Kincses Márk, Végh Viktor, Kaszás Kristóf) mellett mindenképp kiemelném az ezúttal két gólpasszt is jegyző Pócsa Csaba játékát, illetve a középpályán rendkívül sokat dolgozó Szilágyi Bencét. Velük együtt, az egész csapatot dicséret illeti a mutatott játékért, a fegyelmezettségért és a hozzáállásért. A következő mérkőzésig rendelkezésünkre álló időben igyekszünk javítani a hibáinkat, és továbbvinni ezt a mentalitást, ezáltal még egy fokkal hatékonyabbá válni a Soroksár elleni mérkőzésre.

U15 MLSZ 18. április 7., szombat SOROKSÁR SC - III. KERÜLETI TVE 2-2

U14 MLSZ 17. április 3., kedd III. KERÜLETI TVE - MERCEDES-KECSKEMÉTI LA 0-10

U14 MLSZ 18. április 7., szombat SOROKSÁR SC - III. KERÜLETI TVE 5-3

U13 MLSZ 16. április 11., szerda III. KERÜLETI TVE - MTK BUDAPEST 0-8

U12 MLSZ 16. április 11., szerda III. KERÜLETI TVE - MTK BUDAPEST 0-7

Edzői értékelés (Szilágyi László):

U12-es csapatunk a 16. fordulóból elhalasztott bajnoki mérkőzést pótolta az MTK csapata ellen. A tabella 3. helyén helyet foglaló MTK, magabiztosan, 7-0 arányban győzött. Csapatunk kulturáltan focizva, harciasan játszott. Védekezésben sokat mozogva, egymást kisegítve, igaz, kisebb helyezkedési hibákkal játszott a csapat. Támadásban most sajnos kevesebbet tudtunk mutatni. Ami viszont így is dicséretes, hogy a nagy tudás béli különbség ellenére is játékkal próbáltunk támadást kezdeményezni!


bottom of page