top of page
Keresés

Töltsük meg a hazai lelátót a Budai Derbin!Tisztelt Szurkolóink! Kedves Vendégeink! A 2018. április 14. napján 16:00 órakor a III. kerületi Torna és Vívó Egylet, 1037 Budapest, Kalap utca 1-3. szám alatt megrendezésre kerülő TVE-Pénzügyőr SE NBIII-as labdarúgó bajnoki mérkőzésre (Budai Derbi) a vendég csapat tájékoztatása alapján várhatóan 60-80 fő vendég szurkoló érkezik.

Szurkolóink és vendégeink biztonságos és kényelmes elhelyezése miatt Egyesületünk a vendég csapat szurkolói részére megnyitja az ülőhelyekkel ellátott Hévízi út felőli vendégszektort. A vendég csapat szurkolói a TVE uszoda recepcióján tudnak mérkőzésre jogosító belépőjegyet vásárolni. A belépőjegy ára: nemtől és kortól függetlenül 800,-HUF/fő. A jegypénztár nyitva tartása: 14:30-16:30. A vendég szurkolók beléptetése a vendégszektor személy bejárati kapuján történik. A vendég csapat által igényelt 15 darab tiszteletjeggyel szintén a vendégszektorba tudnak helyet foglalni. A rendezvény biztonságos és zavartalan lebonyolításának érdekében kérjük a 600+-os és előzőekben leírt létesítmény rendet betartani.

Reményeink szerint a hazai lelátót pedig megtöltik szurkolóink, ezzel segítve csapatunkat! Közreműködésüket köszönve, jó szurkolást kívánva! Hajrá Kerület! III. kerületi Torna és Vívó Egylet


bottom of page