Keresés

Töltsük meg a hazai lelátót a Budai Derbin!Tisztelt Szurkolóink! Kedves Vendégeink! A 2018. április 14. napján 16:00 órakor a III. kerületi Torna és Vívó Egylet, 1037 Budapest, Kalap utca 1-3. szám alatt megrendezésre kerülő TVE-Pénzügyőr SE NBIII-as labdarúgó bajnoki mérkőzésre (Budai Derbi) a vendég csapat tájékoztatása alapján várhatóan 60-80 fő vendég szurkoló érkezik.

Szurkolóink és vendégeink biztonságos és kényelmes elhelyezése miatt Egyesületünk a vendég csapat szurkolói részére megnyitja az ülőhelyekkel ellátott Hévízi út felőli vendégszektort. A vendég csapat szurkolói a TVE uszoda recepcióján tudnak mérkőzésre jogosító belépőjegyet vásárolni. A belépőjegy ára: nemtől és kortól függetlenül 800,-HUF/fő. A jegypénztár nyitva tartása: 14:30-16:30. A vendég szurkolók beléptetése a vendégszektor személy bejárati kapuján történik. A vendég csapat által igényelt 15 darab tiszteletjeggyel szintén a vendégszektorba tudnak helyet foglalni. A rendezvény biztonságos és zavartalan lebonyolításának érdekében kérjük a 600+-os és előzőekben leírt létesítmény rendet betartani.

Reményeink szerint a hazai lelátót pedig megtöltik szurkolóink, ezzel segítve csapatunkat! Közreműködésüket köszönve, jó szurkolást kívánva! Hajrá Kerület! III. kerületi Torna és Vívó Egylet


gepeszcentral_feher_kek.jpg

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp

1/1
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp