Keresés

RUK és Bozsik Torna beszámolók U10-U112018. március 22-én délután, hazai pályán láttuk vendégül a Balassagyarmat U10 és U11-es csapatait. U10-es korosztályban, az A csapatok mérkőzésén a Gyenes András által trenírozott U9-es csapat játékosai léptek pályára. Ugyan vereséget szenvedtek, de játékban megállták a helyüket az idősebbek ellen.

Az U10-es B csapatok mérkőzésén nagyon szép játékot láthattunk a csapattól. Igen bátran, magabiztosan és eredményesen játszottak a gyerekek, amelynek meg is lett az eredménye. Magabiztos győzelmet sikerült aratnia a csapatnak. Ugyan ez mondható el az U11 B csapatunkról is, jól játszva, sok gólt szerezve megnyerte a mérkőzését.

Az U11 A csapatok mérkőzése igen izgalmas és szoros csatát hozott. Az igen intenzív, pörgős összecsapáson nagyon jó teljesítményt nyújtott a csapat és minden játékos, de sajnos egy gólos vereséget szenvedtünk ellenfelünkkel szemben. Ettől függetlenül elégedett voltam a csapat és a játékosok teljesítményével. Összességében minden csapatunk és minden játékosunk nagyon jó teljesítményt nyújtott. Eredményességben, játékban és hozzáállásban is nagyon jó mérkőzéseket produkáltak a csapatok így mindenkinek jár az elismerés. Gratulálok minden játékosomnak!

A 2018-as esztendő második Bozsik Tornájára március 25-én, vasárnap délelőtt, Balassagyarmaton került sor. Csapatunk a Vác, a Gödöllő illetve a Szécsény korosztályos csapatai ellen mérkőztek. Sajnos személyesen nem tudtam jelen lenni a tornán felnőtt csapatbéli elfoglaltságom miatt, ezúton is köszönöm szépen a segítséget Szilágyi László kollégámnak.

Első mérkőzésünket a Vác csapata ellen szoros mérkőzésen sikerült győzelmet aratnunk. A második mérkőzésünkön a Gödöllő ellen ugyan elveszítettük, de több helyzetet is elhibáztunk. A kimaradt lehetőségek most is megbosszulták magukat. A harmadik, egyben utolsó mérkőzésünket a tornán a Szécsény ellen magabiztosan sikerült megnyernünk. Összességében, a visszajelzések alapján ismételten jól szerepelt a csapat a tornán. Sikerült dominálni a mérkőzéseken és sok gólt elérnünk. Ismételten gratulálok a csapatnak és minden játékosnak a tornán nyújtott teljesítményhez!

A 2018-as esztendő első C-szintű Bozsik Tornájára március 26-án, rendhagyó módon hétfőn 14 órakor került sor. Az eseménynek egyesületünk adott otthont. Csapatunk a Hegyvidék, ASR Gázgyár I és II illetve a Kise I és II korosztályos csapatai ellen mérkőzött meg. Sajnos nem úgy sikerült a torna, ahogyan azt terveztük és elképzeltük. Nem azt a játékot nyújtotta a csapat, amire képes valójában. A labdakihozatalaink esetlegesek voltak, nagyon kevés mozgás volt a mezőnyben, nem segítették egymást a játékosok. Támadásainkba rengeteg pontatlanság és hiba csúszott, nem tudtuk jól befejezni az akcióinkat és gólokat elérni. A torna folyamán folyamatosan tudtunk javulni és az előzőekben leírt szegmensekben is, sikerült előrelépnünk és az utolsó két mérkőzésen már megfelelő volt a játékunk, de torna elején nyújtott teljesítményünk finoman szólva sem volt megfelelő. A tapasztaltakból igyekszünk tanulni és a következő alkalommal a torna elejétől kezdve a maximumot nyújtani és koncentrálni, figyelni, csapatként funkcionálni. A torna végén nyújtott teljesítményhez gratulálok a csapatnak, reméljük, legközelebb az egész tornához tudok majd gratulálni!