Keresés

Eredmények és értékelőkLABDARÚGÁS

FELNŐTT NB III. 23. április 14., szombat 1-0 III. KERÜLETI TVE PÉNZÜGYŐR SE

Edzői értékelés (Tóth András):

"Valami hasonlóra számítottam a pénzügyőrtől, de talán ha berúgjuk a tizenegyest, könnyebb lett volna a mérkőzés, így viszont végig feszült és ideges találkozó lett belőle. Sajnálom, hogy nem tudtunk közönségszórakoztató játékot nyújtani és kiszolgálni a nézőinket, de mindennél fontosabb, hogy megszereztük a három pontot és remélem ez kárpótol picit mindenkit. A csapat erejét mutatja, hogy gyengébb játékkal is sikerült a győzelem, de senki ne gondolja, hogy hátra dőlünk. Nagyon nehéz mérkőzések várnak ránk, ezért nincs idő arra, hogy keseregjünk a gyengébb játékon."

U19 MLSZ 21. április 14., szombat 2-2 VÁC VLSE - III. KERÜLETI TVE

Edzői értékelés (Lilik József):

Jó csapat ellen, remek mérkőzést játszottunk. Mind a két csapat támadó szellemben focizott, ezért volt több lehetőség a kapuk előtt. Bátran felvállaltuk a labdakihozatalt, de itt a pontosságra és a gyorsabb labda nélküli mozgásra jobban oda kell figyelni, hogy még pontosabban gyorsabban hozzuk ki a labdát. Területet jól zártuk, megvoltak a biztosítások egymásnak a pálya bármely pontján. Második félidő mozgalmas, izgalmas volt a helyzet kialakítások miatt. Idegenben két gólt sikerült lőni, de két figyelmetlenség után egyenlített az ellenfél. Területszűkítésre jobban oda kell figyelni, az ellenfél labdabirtoklásánál sokkal gyorsabban kell felvenni a labdás játékost, olvasni kell a játékot, még ebben fejlődni kell! Jó mérkőzés volt, igazságos eredmény született. A cserék most is lendületet adtak a csapatnak, ami a játékban jól megmutatkozott. Gratulálok a csapatnak!

U17 MLSZ 21. április 14., szombat 5-0 VÁC VLSE - III. KERÜLETI TVE

Edzői értékelés (Sólyom Ferenc):

Sajnos a játék minden elemében felülmúlt minket a Vác, és ilyen arányban is megérdemelten nyert.

U19 BLSZ 2. április 11., szerda 2-3 III. KERÜLETI TVE - AIRNERGY FC

Edzői értékelés (Sólyom Ferenc):

Nagyon nagy iramú, változatos mérkőzést játszottunk, a bajnokjelölt ellen. Sem fizikálisan, sem játékban nem látszott a 2-3 év korkülönbség. A végén egy jól eltalált lövéssel az ellenfél elvitte a 3 pontot.

U15 MLSZ 19. április 14., szombat 2-3 III. KERÜLETI TVE - GLORIETT SE

Edzői értékelés (Szilvási László):

A csapat keretét érintő, már-már hihetetlenül magas sérüléshullámnak, valamint a korosztályos átszervezéseknek köszönhetően megváltozott kerettel fogadtuk a Gloriett együttesét. Ellenfelünkről tudtuk, hogy fizikálisan erős, illetve a számunkra mindig veszélyeket hordozó pontrúgásokat is jól hajtják végre, ezért kifejezetten nehéz mérkőzésre számítottunk, azonban a keretbe kerülő játékosok heti munkája és hozzáállása alapján felkészülten várhattuk a találkozót. Ennek megfelelően, jó mentalitással léptünk pályára, és sikerült is vezetést szereznünk, amelyet ellenfelünk egy védekezési hibának köszönhetően gyorsan egalizálni tudott. Ezután fokozatosan nagyobb teret engedtünk az ellenfélnek, aki egy pontrúgást valamint egy hibát kihasználva két gólosra növelte előnyét. A mérkőzés további szakaszában sikerült stabilizálni a játékunkat, és megszerezni a második gólunkat, amelyet azonban a játékosok minden erőfeszítése ellenére nem sikerült újabbal gyarapítani, így egy kiélezett mérkőzésen szenvedtünk egy gólos vereséget. Mindenek előtt elismerésünk az ellenfélnek, ugyanis az őszi mérkőzéshez képest véleményem szerint nagyon sokat léptek előre a kombinatív játékban, és valóban sokat is tettek a győzelemért. Ugyanakkor, játékosaink hozzáállására sem lehetett panasz, viszont ami tisztán látszott, hogy még többet fel kell vállalnunk a gyakorolt játékelemek megvalósításából ahhoz, hogy egy ilyen kiélezett mérkőzést meg tudjunk nyerni, valamint továbbra is evidenciában kell tartanunk, hogy a hibáinkat könyörtelenül ki fogják használni az ellenfelek. Tanulságos mérkőzésen vagyunk túl, amelynek tapasztalatait már a következő bajnokin igyekszünk majd hasznosítani.

U14 MLSZ 19. április 14., szombat 0-4 III. KERÜLETI TVE - GLORIETT SE

Edzői értékelés (Hámori György):

A csapatnak tartása volt az új játékosokkal első, együtt játszott bajnokin, a 0- 4 –es vereség ellenére is! A csapatrészek együttes mozgása és zárt védekezésből a labdaszerzések után, az előre játékot is megpróbálta, még kevesebb sikerrel! A csapat szellem és a küzdeni akarás egymásért és saját magunk becsülése érdekében, tenni kell! A csapatjáték, az egyének fejlődése és hogy csapat is legyen, sok munka vár ránk. Mindenkire!

U13 MLSZ 16. április 11., szerda 0-8 III. KERÜLETI TVE - MTK BUDAPEST

Edzői értékelés (Mayer Bence):

Az MTK csapát fogadtuk szerdán. Nehéz mérkőzésre számítottam, de bizakodtam egy lehetséges meglepetés pontszerzésben. Sajnos ez elmaradt, de az eredmény ellenére, a játék néhány elemével elégedett voltam. Az MTK csapatának gratulálok a mutatott játékhoz és örömmel tölt el, hogy volt TVE játékosok meghatározó szerepet játszottak a sikerükben.

U13 MLSZ 20. április 14., szombat 0-3 III. KERÜLETI TVE - MÉSZÖLY FOCISULI SE

Edzői értékelés (Mayer Bence):

A hétvégén ismét egy nehéz mérkőzés várt ránk a Mészöly Focisuli ellen. Tartalékos csapattal fogadtuk ellenfelünk, mivel több meghatározó játékosomat nélkülöznöm kellett. Ennek megfelelően alakítottuk ki taktikánkat a mérkőzés előtt. Sajnos ezen a mérkőzésen nem tettünk eleget, hogy a szerencse mellénk álljon. Igyekeztünk stabilan védekezni és gyors kontrákat vezetni, sajnos ez kevéssé sikerült. A félidőben némi változtatást hajtottunk végre, ami pozitív hatást váltott ki a csapatból. A három bemutatkozó U12-es játékosnak: Hársing Bencének, Horváth Attilának és Kovácsréti Áronnak külön gratulálok bátor játékukhoz.

U12 MLSZ 16. április 11., szerda 0-7 III. KERÜLETI TVE - MTK BUDAPEST

Edzői értékelés (Szilágyi László):

A tabella 3. helyén helyet foglaló MTK magabiztosan, 7-0 arányban legyőzte csapatunkat. Csapatunk kulturáltan focizva, harciasan játszott. Védekezésben sokat mozogva, egymást kisegítve, igaz kisebb helyezkedési hibákkal játszott a csapat. Támadásban most sajnos kevesebbet tudtunk mutatni. Ami viszont így is dicséretes, hogy a nagy tudás béli különbség ellenére is, játékkal próbáltunk támadást kezdeményezni.

U12 MLSZ 20. április 15., vasárnap 0-3 III. KERÜLETI TVE - MÉSZÖLY FOCISULI SE