Keresés

Győztesek Napja: A sport szerepe a sikerekbenA BCE TK HÖK és a Győztesek Egyesülete - Winners' Association szervezésében megvalósuló beszélgetés vendégei:

Drávucz Rita, európa-és világbajnok vízilabdázó, jelenleg a III. kerületi TVE női vízilabda csapatának oszlopos tagja és Adámi Zsanett, négyszeres világcsúcstartó, paralimpiai negyedik helyezett úszó.

A Győztesek Egyesületének egyik célkitűzése, hogy daganatos betegségüket legyőzött, gyógyult gyerekeknek adjon sportolási lehetőséget és ezzel életre szóló élményt. Élményt, amely segíti őket a hétköznapi akadályok leküzdésében, fejleszti személyiségüket és segít, hogy könnyebben visszatérhessenek a korábbi életükhöz. Számukra a sport egy olyan motiváció, amely életcéllá alakulhat, teret nyitva ezáltal barátságoknak, sikereknek, s annak, hogy megtanuljanak bízni önmagukban és bennük lakozó erejükben, mellyel egyszer már győzni tudtak a betegségük felett.

Menjenek el, tudjanak meg többet erről a szép kezdeményezésről, és hallgassák meg ezt az interaktív beszélgetést e két, magánéletben is sikeres sportolóval arról, milyen pluszt tett életükhöz, sikereikhez a sport!

2018. május 3., 17:30–18:30 Budapesti Corvinus Egyetem, "C" épület

További tájékoztatás: https://www.facebook.com/events/191171931605985/