top of page
Keresés

Hajrá Kerület! Hajrá Lányok!Miközben női vízilabda csapatunk a múlthét pénteki edzésén az OB I/B négyes döntőre készült, megkérdeztük, mit jelent számukra a vízilabda.

Drávucz Rita: „A vízben szabadnak érzem magam, a vízilabda pedig egy játék számomra, az edzések és a meccsek alatt újra és újra bizonyíthatom magamnak kitartásomat és elköteleződésemet a sportág iránt. Egy győztes mérkőzés megerősít minket abban, hogy jó döntéseket hoztunk, ami természetesen örömet okoz.”

Olajos Dóra: „A vízben felszabadult vagyok, kint hagyom a hétköznapi életet és igyekszem csak a játékra, a csapatra koncentrálni. Amikor megnyerünk egy meccset, az egyfajta pozitív megerősítés abban, hogy jól csináljuk, van értelme az egésznek, és boldoggá tesz.”

Gémes Yvett: „A vízilabda kikapcsol és szórakoztat akkor is ha nézzem, akkor is ha játszom, mert ez egy játék és én szeretem a játékot és a vizet. Jó érzés egy csapat tagjának lenni és egy közös célért küzdeni. Ha győzünk, az nem csak a csapat győzelme, hanem a sajátom is, a győzelem a vízilabda része.”

Mazug Angelika: „A vízilabda az életem fontos része. Igazi csapatjáték, ahol megtanulunk, egymásra figyelni, együtt örülünk a közös sikernek, figyelünk egymásra. Boldog vagyok, hogy a TVE-ben védhetek.”

Kőhalmi Ilona: „Számomra a vízilabda alázatot, áldozatot, összetartást és sikerélményt jelent.”

Németh Edit: „Alázat, kitartás, szórakozás, barátok, buli!”

Szentkereszti Gabriella: „Kitartásra és alázatra nevel, és egy jó csapat tagja lenni, ahol barátságok szövődnek.”

Boros Júlia: „A vízilabda, olyan nekem, mint másnak a levegővétel, nem tudok nélküle élni, 1000 ok van, amiért imádom és utálom egyben, de nem lehet élni nélküle. Szabadság, boldogság, küzdelem, adrenalin, BARÁTSÁG, célok elérése és további célok kitűzése.”

Mi más lehetne a cél ilyen mondatok után, mint a Bajnokság megnyerése!

Hajrá Kerület! Hajrá Lányok!bottom of page