top of page
Keresés

Eredmények és értékelőkLABDARÚGÁS

FELNŐTT NB III. 24. április 21., szombat 5-0 FC AJKA - III. KERÜLETI TVE

Edzői értékelés (Tóth András):

A tűző napsütésben a csapat a pályán, én pedig a kispadon égtem le! Borzasztó enervált, görcsös csapat benyomását keltettük szinte az egész mérkőzésen. Sajnos el kell ismernem, hogy ezen a napon ellenfelünk a játék minden elemében felülmúlt minket, bár azt azért nem gondolnám, hogy ekkora különbség van a két csapat között. Csúnya pofonnal ért véget a remek sorozatunk, de előre kell nézni és tudomásul venni, hogy van még tennivalónk bőven ahhoz, hogy igazi esélyesei legyünk az ilyen mérkőzéseknek. A munkában hiszek és abban, hogy ha az ember minden áldott nap megpróbálja hozni a 100%-ot, akkor annak meg is lesz az eredménye.

U19 MLSZ 16. április 21., szombat 4-0 III. KERÜLETI TVE - MÉSZÖLY FOCISULI SE

Edzői értékelés (Lilik József):

Jól kezdtük a félidőt, már rögtön az elején nyomás alá helyeztük az ellenfelet, alig tudott kijönni a saját térfeléről. Jól járattuk a labdát, próbáltunk rést keresni az ellenfél zárt védekezésében. Gyengébb csapat volt, támadásvezetést tudtunk gyakorolni. Széleket jól aktivizáltuk, csak a beadásokra nem mindig érkeztünk jól. Gyakorolni kell. A második félidő felejtős volt, akart a csapat, de a meleg vagy az ellenfél gyengébb játékának köszönhetően, nem tudtunk nagyobb iramot diktálni, mint múlthéten a Vác ellen. A labdaszerzésre nagyobb hangsúlyt kell még fektetni. Gratulálok a csapatnak a győzelméhez!

U17 MLSZ 16. április 21., szombat ELMARADT III. KERÜLETI TVE - MÉSZÖLY FOCISULI SE

U15 MLSZ 20. április 21., szombat 3-1 VÁC VLSE - III. KERÜLETI TVE

Edzői értékelés (Szilvási László):

A bajnokság 20. fordulójában a Vác vendégeként léptünk pályára. A futballhangulatot csak fokozta, hogy a Váci stadion centerpályáján játszhattuk a mérkőzést. Ellenfelünkről tudtuk, hogy a keretében sok fizikálisan erős játékos fog szerepelni, illetve ahogy kapott góljaik száma is mutatja, rendkívül stabilan védekeznek. A heti munkában tovább építettük a sokpasszos, kombinatív, labdakihozatalból induló játékunkat, amelyet ha sikerül hétvégén a megfelelő módon gyakorlatba ültetnünk, akkor tudjuk feltörni ellenfelünk védekezését. A mérkőzés kiegyensúlyozottan kezdődött, labdakihozatalaink a félpályáig működtek, innen azonban nem igazán tudtunk támadásokat építeni, míg a Vác kevesebbet birtokolta a labdát, de mélységi indításokból rendszeresen tudtak veszélyeztetni. Az első félidő közepén egy egyéni hibát követően kaptunk gólt, ez kissé megfogta a csapatot, és törvényszerű volt, hogy hamarosan a második ilyen hibát is elkövettük, amelyet ellenfelünk ki is használt, így a félidőben 2-0 arányú hazai előnnyel fordultunk. A második játékrészben sikerült nagyobb mértékben kontrollálnunk a mérkőzést, de kevés igazán veszélyes helyzetet tudtunk kialakítani az ellenfél kapuja előtt. A 63. percben Babik Bálint révén megszereztük szépítő találatunkat, és egyre inkább nyomás alá tudtuk helyezni az ellenfél kapuját, míg ők kontratámadásokból tudtak veszélyeztetni. Mindkét oldalon reális volt a gólszerzés lehetősége. Sajnos, egy labdakihozatalt követően elkövettük a harmadik olyan hibát, amelyet az ellenfél ki tudott használni, és ezzel a késői góllal tulajdonképpen le is zárta a mérkőzést, bár ennek ellenére a mérkőzés végén nekünk volt ziccerünk és veszélyes átlövésünk, ezekből azonban nem született gól. Összességében úgy gondolom, hogy bár mi játszottuk a kombinatívabb játékot, a pálya támadó harmadában kevésbé tudtunk veszélyesek lenni, míg ellenfelünk egyszerűbb, de célratörő játékával hatékonyan akadályozott meg minket a kibontakozásban, és hibáinkat kihasználva megszerezte a győzelmet a mérkőzésen.

U14 MLSZ 20. április 21., szombat 4-2 VÁC VLSE - III. KERÜLETI TVE

Edzői értékelés (Hámori György):

A stadion füvespályáján volt a mérkőzés, ami kicsit szokatlan volt a játékosoknak. Az elején rögtön gólt kaptunk sajnos, azután rögtön még kettő követte. 35. percben, már 3-0 volt az állás a hazaiak javára. A félidő előtt még 1-et kaptunk, így 4-0-val kellett szünetre vonulnunk. A gólok ellenére, tartása maradt a csapatnak, ezt kértem tőlük, bármi történik a megbeszélt feladatokkal foglalkozzanak továbbra is. A szünetben pontosítottunk a feladatokon. A második félidőben sikerült jó játékkal előrukkolnunk és két gólt szerezve 4:2-re szépíteni az eredményt. A csapategység már működik, felemelt fejjel a feladatokkal foglalkoznak játékosok. A csapatmorál jó úton halad, a játékon azonban van még mit javítani.

U13 MLSZ 21. április 21., szombat 1-3 BSE PALÓC FARKASOK UPE - III. KERÜLETI TVE

Edzői értékelés (Mayer Bence):

U13-as csapatunkkal Balassagyarmaton jártunk a hétvégén. Bizakodásra adott okot az elmúlt heti edzésmunka, így bátor taktikát választottunk. A mérkőzés nagy részében mi irányítottuk a játékot és sikerült sokat birtokolnunk a labdát az ellenfél térfelén, sajnos az utolsó átadásokba hiba csúszott, ezért nem alakulhatott ki nagyobb különbségű győzelem. Gratulálok az egész csapatnak a harcos játékért, külön kiemelném Danka Zoltánt, aki a mai napon a csapat legjobbja volt.

U12 MLSZ 21. április 21., szombat 4-0 BSE PALÓC FARKASOK UPE - III. KERÜLETI TVE

Edzői értékelés (Szilágyi László):

U12-es csapatunk a 21. fordulóban Balassagyarmaton lépett pályára, a BSE Palóc Farkasok ellen. A 4-0-ás vereség sajnos még úgy is teljesen reális, hogy az egymást követő, második mérkőzésen kapunk gólt, a 30 perc lejárta után. A Balassagyarmat hiába engedte a labdakihozatalainkat a középpályáról, nem volt folytatása a játékunknak, mivel az egész tavaszt, eddig igazi csatár nélkül játszottuk. Az elől folyamatosan elvesztett labdák visszaszerzése, a visszafelé futás, teljesen felemésztette a csapat erejét. Amit ma ki tudok emelni talán, a pontrúgások levédekezése lehet. Szombaton hazai pályán, a Gyöngyös csapata ellen, ennél sokkal támadóbb szellemű, bátrabb játékra lesz szükség, ha meg akarjuk szerezni a tavaszi második győzelmünket. Hajrá Kerület!

VÍZILABDA

Leány 2003 BVLSZ 10. április 21., szombat 14 - 2 OSC VSE - III. KERÜLETI TVE

Edzői értékelés (Zoufal Norbert):

Attól függetlenül, hogy kikaptunk, nem lehetek elégedetlen teljesen. A kapott gólok száma a tavalyi meccshez képest nagyon jó, de a támadó játékunkon még van mit javítani. Négy-öt gól benne maradt a csapatban, próbálunk majd ezen javítani. Hajrá Kerület!


bottom of page