Keresés

RUK és Bozsik Torna beszámolók U10-U112018.04.08-án vasárnap délelőtt B és C szintű Bozsik tornákat is rendeztek. Egyesületünk adott otthont a B-szintű tornának, míg a C-szintű egyesületek az ASR Gázgyár pályáján mérkőztek meg egymással.

Hazai pályán négy mérkőzést játszott csapatunk. Ezeken a mérkőzéseken kettő vereség mellett, kettő győzelmet sikerült elérnünk. Igen izgalmas, pörgős mérkőzéseket sikerült játszanunk ellenfeleinkkel. Ismételten igyekeztünk felvállalni a labdakihozatalokat, hátulról építkezni, passzokkal, kombinatívan támadásokat építeni és azokat sikeresen befejezni. Törekvéseink sokszor sikeresek is voltak, így a gyerekektől az egyéni szép megoldások mellett, szép támadásokat és szép gólokat is láthattunk.

A Gázgyár pályán rendezett tornán három mérkőzést játszott csapatunk. Ezeken egy vereség mellett kettő döntetlent sikerült elérnünk. Az elv ugyanaz volt, mint a másik csapatunknál, együttműködve, csapatként funkcionálva építeni a játékot és sikeresen befejezni a támadásokat. Ezen a tornán is többnyire megvalósult az elképzelésünk és itt is jó teljesítményt nyújtott minden játékos.

Mindkét csapat tisztesen helyt állt a tornákon, jó szellemben, jó mentalitásban játszottak a mérkőzéseken. Ehhez gratulálok minden játékosunknak!


Ismételten MTK-RUK mérkőzéseket játszottak csapataink. Az U10-es B csapatunk 2018. április 14-én szombaton, a Mészöly Focisuli vendégeként lépett pályára. Hasonló képességű csapatok mérkőztek meg egymással, így a mérkőzés eredménye is igen sokáig döntetlenre állt. Sajnos a találkozó végén ellenfelünk volt hatékonyabb a kapunk előtt, így ők örülhettek végül, de a csapat mindent megtett a győzelemért. A hozzáállás nagyon rendben volt, főként az ellenfél részéről tapasztalt sportszerűtlen és futballpályára nem való viselkedés tükrében, nagyon jól helytállt csapatunk!

Az U11 B csapatunk hazai pályán fogadta a Mészöly Focisuli korosztályos csapatát 2018. április 15-én vasárnap. Sajnos ezen a mérkőzésen ellenfelünk nagyon fölénk nőtt és nagyarányú győzelmet aratott. Nem sikerült azt a játékot produkálnunk, amit elterveztünk, és amire a játékosok valójában képesek.

Az U11 A csapatunk 2018. április 15-én, vasárnap Balassagyarmaton lépett pályára. Ellenfelünkkel ismételten igen kemény, pörgős mérkőzést sikerült játszanunk. A győzelmet a hazai csapat szerezte meg, de annak tükrében, hogy egy cserejátékossal vágtunk neki a mérkőzésnek, tisztesen helytálltunk. A védekezésünkbe több hiba is csúszott, a helyzeteinket pedig nem jó százalékban használtuk ki. Játékban viszont felvettük a kesztyűt az ellenfelünkkel.

Összességében minden játékosunk nagyon jól helytállt. Gratulálok mindenkinek!


2018. április 29-én vasárnap, ismételten Bozsik Tornák kerültek megrendezésre. Csapataink az ASR Gázgyár pályán, illetve Vácon rendezett tornákon léptek pályára.

A Gázgyár pályán csapatunk négy mérkőzést játszott. Minden összecsapáson jól játszottak a gyerekek. Szoros és izgalmas mérkőzéseket sikerült játszanunk az ellenfelekkel. A Gázgyár I. és a Hidegkút csapatát sikerült megvernünk, a KISE ellen döntetlent értünk el, míg az utolsó mérkőzésen a Gázgyár II. ellen vereséget szenvedtünk. A mutatott játék, a hozzáállás és az eredmények miatt jár a gratuláció a gyerekeknek, jó teljesítménnyel rukkoltak ki ezen a napon!

A Vácon szereplő csapatunk három mérkőzésen lépett pályára. A Balassagyarmat, a Szécsény, illetve a Vác csapataival mérkőztünk meg. A Szécsényt nagy fölénnyel, magabiztosan sikerült felülmúlnunk, a Balassagyarmat illetve a Vác csapatai ellen viszont szoros mérkőzéseken alulmaradtunk. Sajnos ez a torna nem úgy alakult és nem úgy nézett ki, ahogyan azt elképzeltük. Nem azt a teljesítményt produkálta a csapat és a játékosok, amire valójában képesek. Amiért viszont megérdemlik a gyerekek a gratulációt, hogy az utolsó pillanatig, az utolsó sípszóig küzdöttek és nem adták fel!

Gratulálok minden játékosunknak!1/1

1/1

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp