Keresés

Tavaszi Vízilabda KupaMájus 6-án került megrendezésre a vízilabda előkészítősök első Tavaszi Kupája. A kupára saját csapatunkon kívül, három csapat kapott meghívást, az Oxigén, a KSI és a Érd-Honvéd vízilabda utánpótlása. A torna célja a jövő évi bajnokságra való felkészítés volt, hisz csak olyan gyermekek vehettek részt, akiknek ez volt életük első hivatalos tornája.

A torna 10 órakor kezdődött, de a lelkes gyermekek már 9 órakor izgatottan toporogtak uszodánk kapuja előtt. Minden pillanatban azután érdeklődtek, hogy ki-kivel, hogyan mikor fog játszani.

A sorsolás 9 órakor történt meg. A gyermekek 9 óra után elfoglalták az uszodát, ahol taktikai megbeszélést tartott az összes csapat, majd megkezdődött a bemelegítés. A tervezett program szerint 10 órakor meg is szólalt a bírói síp, ami az első mérkőzés kezdetét jelezte. Minden csapat két mérkőzést játszott a nap folyamán. A mérkőzések alatt fantasztikus volt hangulat, minden szülő és hozzátartozó hangosan szurkolt a gyerekeknek, egy-egy gólnál óriási öröm ujjongás is hallható volt, ami nem csoda, hiszen ezek a gyerekek életükben először játszottak hivatalos mérkőzést és pont ANYÁK napján :)

A mérkőzések után sor került az eredményhirdetésre is. Az összes gyerek névre szóló oklevelet és érmet is kapott, így mindenki boldogan távozott.

Tavaszi Kupa értékelés Németh Balázs (TVE):

Első sorban gratulálok a résztvevő csapatoknak, ami minket illet átestünk a tűzkeresztségen. Ez volt életük első meccse és nagyon élveztük. Hatalmas utat tettek meg a gyerekek szeptember óta, volt akinek év elején az úszás is nehézséget okozott, rengeteg munkát öltek bele, az eredmény pedig látható volt. Csapatként álltak ki a Kupán. Természetesen mindig van hova fejlődni, így nem állunk meg, kétszer akkora lendülettel készülünk a jövő évi bajnokságra. Hajrá Kerület!

Tavaszi Kupa értékelés Szedlmayer Ildikó (KSI SE):

Köszönjük a meghívást a TVE csapatának. Rengeteg tapasztalattal, élménnyel gazdagodtunk mindannyian a Tavaszi Kupán, játékosok, edzők, szülők egyaránt. Remek volt a szervezés, kedves, barátságos légkörben zajlottak a kicsik mérkőzései. Reméljük lesz még alkalmunk vendégségbe menni a TVE pályára. Köszönet a szervezőknek!