Keresés

MTK-RUK Bajnokság U10-U11


Ismételten MTK-RUK mérkőzéseken mérettek meg csapataink.

U10-es korosztályban a Mészöly Foci Suli vendégeként léptünk pályára. Sajnos a mostanában ránk jellemző előnyt ismételten megadtuk az ellenfélnek. Az első félidőben, nem abban a tempóban és mentalitásban játszottunk, amiben szükséges és elvárható lett volna. Ezáltal a játékunk sem volt megfelelő és ellenfelünk ezt ki is használta. A második félidőre sikerült rendezni a sorokat és feljavult a játékunk. Többet sikerült birtokolnunk a labdát, működtek a labdakihozatalok és sikerült befejeznünk az akciókat, több gólt is sikerült elérnünk. A hátrányunkat nem sikerült maximálisan ledolgoznunk, így vereséget szenvedtünk, de a második félidőben az akarat meg volt, így erre lehet építeni a későbbiekben.


U11-es korosztályban a Gödöllő csapata látott vendégül minket. Hasonlóképpen az U10-es mérkőzéshez, adtunk egy félidőnyi előnyt az ellenfélnek. Több gólos hátrányba kerültünk. A félidőben javítottuk a hibákat, átbeszéltük, hogy min kellene változtatni. Teljesen más felfogásban és hozzáállásban játszottak a gyerekek a második félidőben. Kellően agresszívan, rengeteg labdát szerezve, labdabirtoklásban bátran, kreatívan és kombinatívan játszott a csapat. Sok akciót sikerült befejeznünk és igen szép gólokat sikerült szereznünk. Sikerült megfordítanunk az eredményt és megnyernünk a mérkőzést. Mindkét csapatról elmondható, hogy nagyon nehezen lendült játékba és nem azon a fordulatszámon pörögtek a gyerekek a mérkőzések elején, ami elvárható, és szükséges lenne, de az, hogy tudtak váltani mérkőzés közben és fel tudtak javulni az mutatja, hogy képesek a jobb teljesítményre és mentálisan erősek. A második félidei teljesítményéhez mindenkinek gratulálok!gepeszcentral_feher_kek.jpg

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp

1/1
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp