Keresés

U10-U11 Bozsik Torna beszámoló


Ismételten Bozsik Tornák kerültek megrendezésre. Csapataink a Hidegkút SC, illetve a Mészöly Foci Suli által rendezett tornákon léptek pályára. A Hidegkúton rendezett tornán csapatunk négy mérkőzést játszott. Ellenfeleink a Future Stars, a KISE, a Baráti Bőrlabda, illetve a hazai Hidegkút SC csapatai voltak. Sajnos ezen a napon nagyon gyenge teljesítményt nyújtott a csapat. A mérkőzések eredményei csak másodlagosak, sokkal fontosabb a hozzáállás, ami nem volt megfelelő.


A Mészöly FS vendéglátásában szereplő csapatunk három mérkőzésen lépett pályára. A Gödöllő, a Mészöly FS, illetve a Dunakeszi csapataival mérkőztünk meg. Az eredmények itt is másodlagosak számomra. Meglátásom szerint sokkal többre képesek a gyerekek, mint amit ezen a napon produkáltak. Nem volt megfelelő a hozzáállás, a koncentráció és leginkább az akarati tényezőben voltunk ezen a napon gyengék. Rengeteg párharcot vesztettünk, játékban nem voltunk határozottak és bátrak. Az utolsó mérkőzésen sikerült kicsit feljavulnunk és többet megmutatni a tudásunkból. Ettől függetlenül gratulálok mindkét csapatnak és minden játékosunknak!


gepeszcentral_feher_kek.jpg

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp

1/1
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp