Keresés

U9 MTK-RUK beszámolókMindkét U9 csapatunk bejutott a Döntőbe a RUK bajnokságon. Szombaton egymás után játszották le elődöntő mérkőzésüket a 2009-es csapataink.

Az első mérkőzést az U9 „A” csapatunk játszotta Vác csapata ellen. Több jó egyéni teljesítmény mellett, csapatként is kiválóan funkcionáltak, így megérdemelten nyerték meg a mérkőzést 8-5 arányban.

Vác U9 „A” - TVE U9 „A” 5-8 Gólszerzők: Darvas Barna 3, Szántó Brendon 3, Báti Bálint 2. Csapat: Varga Bertalan (K) Szántó Brendon Báti Bálint Darvas Barna Puskás Gergő Nagy Benedek Botond Bathó Attila


Köszönjük a videót!

Másik mérkőzésünket a Mészöly Focisuli ellen játszottuk. Az első perctől kezdve a kezünkben tartottuk a mérkőzést. Remek akciókat vezettünk, szép gólokat lőttünk, valamint a második félidő utolsó 10 percéig, hatékonyan védekeztünk. Így 10-3 győzelmet arattak a fiúk.

MFS 2010-TVE U9 „B” 3-10 Gólszerzők: Szalay Timáry Ábel 5, Kiss-Fleischmann Dávid, Zámbó Zalán 3, Vér Bátor Bence Csapat:

Kovács Botond András Vér Bátor Bence Győrfi Ádám Papp Zsolt Geszler Ádám Timáry Szalay Ábel Kiss-Fleischmann Dávid Zámbó Zalán

Az U8 B csapatunk is pályára lépett szombaton, de sajnos kevesebb sikerrel, mint az egy évvel idősebbek. Ellenfelünk minden tekintetben fölénk nőtt, megérdemelten nyertek ellenünk.

Dunakeszi U8 B-TVE U8 B 19-1 Gólszerző: Küzmös Ádám Csapat: Korcsogh Bence Tóth Máté Mezőcsáti Ádám Küzmös Ádám Fülöp Roland Német Rudolf Horváth Boldizsár

RUK Bajnokság III. kerületi TVE-Dunakeszi

Lejátszotta a 2009 A csapat visszavágót a Dunakeszi csapatával. Az első mérkőzésen a második félidő biztató volt, így önbizalommal telve vártuk a mérkőzést. Az első helyzeteket még a Dunakeszi alakította ki. Aztán magunkhoz vettük az irányítást és a mi akaratunk érvényesült, több helyzetet is kidolgoztunk, sokszor szerencsénk sem volt, de többször rossz döntést is hoztunk a kapu előtt. Második félidőben már nem tudtuk irányítani a mérkőzést, kevesebb helyzetet tudtunk kidolgozni. Az ellenfélnek is több teret engedtünk. Összességében rendben volt a játékunk, egy évvel idősebbek ellen is felvettük a kesztyűt. Labdakihozatalaink rendben voltak, védekezésben és kapu előtti döntésekben kell javulnunk.

Első mérkőzés: Dunakeszi-III. kerületi TVE (9-6) gólszerzők: Báti Bálint 3, Darvas Barna, Bathó Attila Visszavágó: III. kerületi TVE-Dunakeszi (3-6) gólszerzők: Báti Bálint, Nagy Benedek Botond, Papp Zsolt


1/1

1/1

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp