Keresés

NB III. Nyugati csoport 30. forduló beharangozóAz idei bajnokság utolsó mérkőzésére készülhetünk, de ezúttal a Vác mérkőzése miatt nem hétvégén, hanem pénteken látogat a Hévízi útra a 7. helyen álló BKV Előre csapata. Az ősszel 1:1-es döntetlen született a két csapat összecsapásán, az ellenfelünk kerete pedig csupán kis mértékben változott azóta. A BKV tavasszal kicsit jobban szerepel mint ősszel, a mérlegük 13 győzelem, 5 döntetlen és 11 vereség, ebből 7 győzelem és 3 döntetlen született tavasszal. A pontjaik nagy részét hazai pályán szerezték, az előző fordulóban például 3:1-re legyőzték az Ajka csapatát, ellenben idegenben 1:1-re futotta a Pénzügyőr ellen, előtte Fehérváron és Érden vereséget szenvedtek. Nálunk visszatérhet a pályára az eltiltását letöltő Herczeg, akinek a játékára szükség is lehet, ugyanis csak győzelem esetén van esélyünk a 4. helyet elérni, egy vereséggel ugyanakkor könnyen visszacsúszhatunk a 6. helyre. Lesz tehát tétje az összecsapásnak, ezért a 06.01. pénteki, 17:30-as, kissé szokatlan kezdés ellenére is reméljük, hogy sokan szurkolnak majd a csapatnak az idei utolsó mérkőzésünkön.

A mérkőzés szünetében kisorsolunk szurkolóink között, egy darab bérletet a 2018-2019-es NBIII-as bajnoki szezonra, a honlapunkon, illetve a facebook oldalunkon meghirdetett játékunkra jelentkezők között. Részletek nemsokára.


gepeszcentral_feher_kek.jpg

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp

1/1
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp