Keresés

Küldj egy képet a meccsenTisztelt Szurkolóink!

Ezúton szeretnénk minden kedves szurkolónknak megköszönni a 2017-2018-as szezon NB III-as mérkőzései alatt nyújtott támogatásukat a III. kerületi Torna és Vívó Egylet családja és kifejezetten annak 2017-2018-as NB III-as felnőtt labdarúgó kerete és szakmai stábja nevében. Hazai mérkőzéseinken összesen 4246 néző ült a lelátón. Ez mérkőzésenként átlagosan 262 nézőt jelentett. 35 bérletesünk mellett, akiknek köszönjük megtisztelő bizalmukat, átlagosan 99 teljes áru, 44 nyugdíjas és diák, és 84 tiszteletjegy fogyott a TVE meccsein.

A legnagyobb érdeklődés a Pénzügyőr SE elleni találkozón volt, itt 456 szurkoló volt a lelátókon. A statisztikát két mérkőzés "rontja le". A hétköznap rendezett Magyar Kupa 6. fordulójában a Soroksár SC elleni találkozó, melyen 150, illetve a Csornai SE márciusi mérkőzése, ahol 161 nézőt számlálhattunk összesen.

Az utolsó hazai mérkőzésünkre kilátogató szurkolóinkat, szeretnénk egy játékra felkérni.

Kérünk mindenkit, hogy a mérkőzés alatt készítsenek önmagukról szurkolói képet, és töltsék fel hivatalos facebook oldalunkon, a cikkünk alatt hozzászólásként. A képeket kapunyitástól 16:30, az első félidő 30. percéig, 18:00 óráig várjuk. Ezután kollégáink megkezdik a feltöltők nevével ellátott cédulákat elkészíteni, hogy a szünetben egy szerencsés nyertest ki tudjuk sorsolni. A jutalma egy NB III-as szezonbérlet a III. kerületi TVE 2018-2019-es hazai mérkőzéseire.

Szeretettel várjuk ma délután minden szurkolónkat a BKV Előre elleni és egyben utolsó bajnoki találkozóra. Jó szurkolást a mérkőzésen és szép nyarat kívánunk mindenkinek!


1/1

1/1

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp