Keresés

A Kihívás Napjára mi is jelentkeztünkA Kihívás Napja Magyarország legnagyobb szabadidősport eseménye. 1982-ben indult Kanadából, a versengés hamar meghonosodott szerte Európában és a nagyvilágban, Magyarország 1991-ben kapcsolódott a mozgalomhoz. A hagyományosan május utolsó szerdáján – 05.30-án – megrendezett eseményen ismét tízezrek mozogtak a Magyar Szabadidősport Szövetség koordinálásával. Ebben az évben 3.857.430 15 perces aktivitást, azaz aktív testmozgást mértek, amely 2018-ban 57.861.452 perc mozgást jelent.

Kerületünk az országos megmozdulásban első alkalommal jeleskedett és az eredményekhez 9.478 aktivitással járult hozzá, amely 142.170 perc mozgást eredményezett. Óbuda a település lélekszám arányának megfelelően a Települések VII. kategóriájában indult és ott a nyolc helyezett közül a 6. helyezést tudhatja magáénak.

A III. kerületi Torna és Vívó Egylet szakosztályai (atléták, vízilabdázók és labdarúgók) is aktívan részt vettek a kihívást teljesítők között, aktivitásunk 742 egységgel járult hozzá az óbudai eredményekhez.

Ezen a napon 15:30-20:00 óra között Egyesületünk atlétika, vízilabda és labdarúgó szakosztályainak edzései a Kihívás Napja vetélkedő égisze alatt lettek megtartva. Így Egyesületünk létesítményében 371 fő vett részt a Kihívás napja eseményen.

Köszönjük minden aktív résztvevőnknek, hogy teljesítményükkel hozzájárultak Óbuda Kihívás Napján való sikeres szerepléséhez.


gepeszcentral_feher_kek.jpg

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp

1/1
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp