Keresés

U17 Évértékelő 2017-2018


Edző: Sólyom Ferenc

Segítő edző: Mészöly Kálmán

A felkészülést két korosztállyal, a 2002 és 2001-el kezdtük közösen. A magas létszám miatt két bajnokságba is beneveztünk, az MLSZ U17, illetve a BLSZ U19-be. A keretet két részre osztottuk a mérkőzéseken, de az edzéseken együtt dolgozott a társaság. Természetesen volt átjárási lehetőség, teljesítmény és edzéslátogatottság függvényében, de elsősorban az volt a cél, hogy mindenki tudjon megfelelő mennyiségű tétmérkőzést játszani. Jól is indult a szezon mind a két társaságnak. A bajnokság közepén a sok iskolai elfoglaltság is közre játszott abban, hogy egy kisebb megtorpanás volt az eredményességben, több alkalommal az edzéseken is kevesebben voltunk a megszokottnál. A BLSZ bajnokságban érte a csapatot egy-két nagyobb pofon, de erre számítottunk is, mivel 2-3 évvel idősebb játékosok szerepeltek az ellenfeleknél. Ettől függetlenül, az őszi szezont jó pozícióban zárta mind a két csapat.

A tavaszi felkészülés, a folyamatos megbetegedések és sérülések miatt, nem a terv szerint sikerült. Mi továbbra is magas létszámra és két csapatra készítettük a menetrendet, de a felkészülési mérkőzések során előfordult olyan, hogy majdnem ugyanaz a keret játszott egy napon két edzőmérkőzést, miután lemondani nem szerettük volna azokat. Márciusban a csapat nagy részével feltöltöttük az U19 keretét, így maradt 21 fő, nagy része 2002-es, illetve 2 fő 2001-es játékos. Tehát egy évvel, fiatalabb csapattal vágtunk neki a tavaszi szezonnak.

Remekül dolgoztak a srácok, és jó eredményeket értünk el, elsősorban hazai pályán. Esélyünk nyílt, a bronzérem megszerzésére, de a sok elhalasztott mérkőzés, és a kétfrontos bajnokság miatt, május hónapban, az MLSZ bajnokságban 7, míg a BLSZ bajnokságban 5 tétmérkőzést kellett játszanunk, tehát két és félnaponta. Ez óriási megterhelés volt számukra, amiben teljesen elfáradtak, és sajnos ez a bajnoki táblázaton is visszaesést jelentett.

Szeretném kiemelni Diamant Zsoltot, Gál Dominiket, Kenyeres Milánt és Mile Zsombort.

Remélem, hogy a pihenő után egy jó felkészüléssel, a következő szezonban kamatoztatva ennek az évnek a tapasztalatait, magasabb célok elérését tűzhetjük ki ennek a korosztálynak.

Csapat névsor:

Berei Adrián, Buják Brendon, Cselőtei Dávid, Diamant Zsolt, Dudás Dávid, Edőcs Tamás, Farkas Zsombor​, Fóner Patrik, Gál Dominik, Hídvégi Henrik, Juhász Sas Sándor, Kenyeres Milán, Kiss Péter, Kovács Balázs, Kristó Dominik, Lehel Dávid, Mile Zsombor, Nagy László, Paár Endre, Rátfai Lőrinc, Szántó Dávid, Szilágyi Bence, Turi Gábor, Zsitnyányi Dániel


A csapatképek letölthetők innen: https://photos.app.goo.gl/qsjm8i7ganKxjcVUA