top of page
Keresés

Magyar ezüstérem a 4 főváros tornájánAz idei évben Budapesten a III. kerületi Torna és Vívó Egylet utánpótlásképző központjában rendezték a 4 Város Tornája eseménysorozat labdarúgó tornáját.

A 4 Város Tornáját 1995-ben hívta újra életre Budapest, Pozsony, Bécs és Ljubljana, az évek folyamán Bécs helyét Horvátország fővárosa, Zágráb vette át. 2018-ban 23. alkalommal gyűltek össze a csapatok, hogy atlétika, asztalitenisz, kosárlabda, kézilabda, labdarúgás és röplabda sportágakban összemérjék erejüket a 16 éves korosztályban. Az eseményt minden évben másik város rendezi meg, négy év múlva lesz újra Budapest a torna házigazdája.

A három fővárosból összesen közel 300 fő érkezett Budapestre, a házigazda csapatokkal együtt mintegy 400 sportolót mozgatott meg a megmérettetés. Budapest hagyományosan jól szerepel a viadalon, a torna történetében már több alkalommal is sikerült megnyernie az összetett pontversenyt.

A Budapest válogatott labdarúgóinak sikerült ezüstéremmel gazdagítani a pontversenyt. Gratulálunk srácok!

2018.06.14. (csütörtök)

Budapest – Pozsony 2-0

Ljubljana – Zágráb 0-2

2018.06.15. (péntek)

Budapest – Zágráb 0-2

Pozsony – Ljubljana 0-0

2018.06.16. (szombat)

Budapest – Ljubljana 1-1

Zágráb – Pozsony 8-1

Budapest válogatott:

Hollókői Ádám, Béres Dávid, Koch Tamás, Bacsa Dominik, Bederna Benjamin, Ancsin Krisztián, Major Ernő, Bónus Marcell, Egressy Máté, Tamás Dávid, Takács Bence, Bálint Marcell, Buzás László, Jablko Salamon Javier, Szabó Bence, Puskás Bendegúz

Szakmai stáb:

Steer Ferenc, Spekner Szilárd, Bodnár Dániel

Steer Ferenc vezetőedző:

"Otthonra találtunk a III. kerületi TVE sporttelepén. Kiváló szervezés mellett, kellemes futball időben, jó eredménnyel zártuk a tornát. 1 győzelemmel, 2 döntetlennel és 1 vereséggel sikerült 5 ponttal a dobogó II. helyére felkapaszkodni, így hosszú idő óta a legjobb eredményt érték el labdarúgóink az eseménysorozatban. Gratulálok a fiúknak és ezúton is köszönjük a három napig tartó rendezvény ideje alatt nyújtott közreműködést és segítséget a III. kerületi Torna és Vívó Egylet munkatársainak!"


bottom of page