Keresés

U15 Évértékelő 2017-2018


Edző: Szilvási László

A 2003-as korosztály csapata az idei idényt az MLSZ U15 II. osztályú bajnokságának közép A csoportjában játszotta végig. Egy erős, rendkívül kiszámíthatatlan bajnokságban szerepeltünk, amelyben bárki győzelmi eséllyel léphetett pályára, előző mérkőzésétől függetlenül. Sok meglepő eredmény született, sok fordulatos mérkőzést élhettünk át.

A nyári felkészülési időszakban a korosztály kerete hangsúlyosan erősödött, olyan játékosok érkeztek, akik minőségi előrelépést jelentettek az egyesület számára, míg néhány távozónk megtalálta azt a szintet, ahol rendszeres játéklehetőséget kapott. Az őszi időszakban a labdakihozatalok és a kombinatív játék felépítése volt a leghangsúlyosabb feladatunk, emellett az átmenetek kezelését és a rendezett, határozott védekezés feladatait sem hanyagoltuk el. Egy kiegyensúlyozatlan, sikeres és kevésbé sikeres mérkőzéseket, nagy győzelmeket és fájó vereségeket hozó ősz után úgy fordulhattunk, hogy a csapat játéka és játékoskerete láthatóan kezdett összeállni.

A tél során néhány játékosunk több játéklehetőség reményében távozott, illetve egy sajnálatos sérülés miatt egy meghatározó játékosunkat elveszítettük a tavaszi időszakra, viszont az érkezők ismételten csak tovább erősítették a keretet. A tavaszt határozottan jobb játékkal és eredményekkel indítottuk, és bár a csapat formáját, teljesítményét nem minden esetben tudtuk a megkívánt, magas szinten tartani, a játék összképében, és a játékosok egyéni fejlődésében egyértelműen óriásit tudtunk előrelépni. Magasabb szintű labdakihozatalok, gyorsabb és tudatosabb összjáték, és az ellenfél kapuja előtt kialakított veszélyes szituációk jellemezték a csapat játékát, ez azonban még nem tudott állandósulni, hiszen korosztályos sajátosságból adódóan is, képesek voltunk néhányszor a szétesésre.

Véleményem szerint, egy nagyon gyümölcsöző, a játékosok jövője szempontjából eredményes időszakon vagyunk túl, és minden eredményünkkel, minden sikerrel és kudarccal együtt, büszkén tekinthetünk vissza a 2017/2018-as szezonra. Külön szeretném kiemelni Pócsa Csaba, Horváth Péter, Nagy Krisztián és Vincze Krisztián teljesítményét, akik a szezon egészét tekintve képesek voltak folyamatosan, kiegyensúlyozott, jó játékkal segíteni a csapat munkáját. Köszönöm a csapat játékosainak az egész éves munkát, és egyben mindegyiküknek nagyon sok sikert kívánok a jövőben!

Keret: (a 2017/2018-as szezonban bajnoki mérkőzésen pályára lépő játékosok)

Aranyos Roland Babik Bálint Baksa Nándor Fulmer Vince Horváth Péter Juhász Levente Kanyó Krisztián Kaszás Kristóf Kasztner Tamás Kincses Márk Kocsis Dániel Lehel Patrik Lengyel Balázs Mártonfi Csaba Mester Kálmán Nagy Krisztián Pálinkás Ádám Pikó Gergely Pócsa Csaba Rétei Dávid Sanchez Alejandro Dávid Szogolovszkij Sámuel Végh Viktor Vikukel István Vincze Krisztián Wolf Bence


A csapatképek letölthetők innen: https://photos.app.goo.gl/8VXjQjAYAYhjqcyq9


gepeszcentral_feher_kek.jpg

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp

1/1
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp