Keresés

U14 Évértékelő 2017-2018


Edző: Hámori György

2017 őszétől Fenyvesi György utánpótlásedző vezette a csapatot, lemondása után 2018. április végén kezdtük el a gyerekekkel a közös munkát. Az első találkozásom pillanatától a csapat összetartást, az együttműködést, a csapatszellemet a pályán és a pályán kívüli viselkedést láttam nagyobb problémának. A csapattal megbeszéltem és azonnal elkezdődött az orvoslás!

A második probléma a csapatlétszám és a labdarúgás másodlagos kezelése, az érdektelenség volt. A probléma megoldásához a szülőktől is kértem segítséget, hogy jobban követhető legyen a gyerekek felelőssége, kedve és az elfoglaltság hasznos eltöltése. A szülőkkel is elkezdődött a problémák kibontása és az egymás közötti viszonyok közelítése, ami folyamatos feladat lesz. A csapatjáték a futball része, és ez is sok sebből vérzik, ami folyamatos szakmai munkát követel az elkövetkező időben.

Hat mérkőzésen voltam a csapattal, 4 vereség és 2 győzelem született. Az első 2 mérkőzésen a csapattal való ismerkedésem volt, vereségek voltak ugyan, de igen szorossá téve a mérkőzéseket. Később javult a csapatszellem és a játék is, azután a győzelmek eredménye is felhozta a hozzáállásukat a mérkőzésekhez.

Sajnos a folytatást nehézzé tette három játékos sérülése, az igen kis létszámunk még tovább csökkent és az utolsó mérkőzéseken alulról kért fiatalabb játékosokkal tudtuk csak befejezni a szezont. A fiatal játékosok igen jól szerepeltek és segítséggel léptek be a csapat játékába. A vereségek nem a játékuk miatt történtek, annak oka összetettebb.

A következő évi felkészülés alatt a feladat a csapat létszám növelése, az ismert problémák, hibák kijavítása, együttes munka, ami játékban és viselkedésben eredménnyel párosul.

Keret (a 2017/2018-as szezonban bajnoki mérkőzésen szereplő játékosok):

Badacsonyi Péter, Bakonyi Benjamin, Bognár János, Borbély Dávid, Császár Olivér, Fábián Gábor, Galgóczi Levente, Goodwill Zente, Hold Marcell, Hudák Martin, Jeney Gábor, Kristál Dávid, Meinhardt Vilmos, Nagy Kristóf, Orosházi Krisztián, Seregy Dániel, Sömjén Levente, Szoboszlai István, Várhidi Tamás, Zimmermann Gergő, Zsigmond Zalán, Danka Zoltán, Nagy Domonkos, Pikó Gergely, Bak Rokkó, Tihanyi-Tóth Gergely, Regős Ákos, Jászai Vencel, Szogolovszkij Sámuel, Fulmer Vince, Kruppa Péter, Hegedűs Tamás, Erdős Áron, Kapusi Ábris


A csapatképek letölthetők innen: https://photos.app.goo.gl/X3S1uRzsfzUq4cr66